amnezija Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Kurā vietā var serverim mainīt portu ja es viņu palaižu ar -console, jo man serverim ir defultais ports 27015, bet man vajag 27014 neprasiet kapē tik lūdzu pasakiet, kur to nomainīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 pieraksti klat -port 27014 vainu +port 27014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 (edited) A vell ātri pajautāšu, lai nav jātaisa jauns topiks kapē mans ir tādi gļuki war3 serverī ar pluginu xredirect, ka viņš ir pareizi uzstādīts 100 %, ka ir pareizi uzstādīts, jo uz fun un pub viņš trādā un uz war3 liku tieši tā pat, bet viņš nestrādā karoča es uzrakstu consolē amx_plugins paskatos no 27 streādā 26 paskatos nestrādā xredirect puss H visu uzmanīgi pārliku un pārbaudīju 3 reizes, bet neiet tas varētu būt kaut kā saistīts ar war3 pluginiem un visu war3 ? Edited June 14, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 kad startē serveri, paskaties, ko saka hlds, kapēc viņš neielādē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Tā man rādās šāds paziņojums amxx Plugin xredirect.amxx failed to loud: Module ''socket'' reguired for plugin Chech moduls.ini ES tā izdaru apskatos moduls.ini neko nemanu ko maniīt ielieku pašā galā socket un aitaizu moduli slēdzu serveri nekas nemainās mēģinu pārkopēt pa virsu piemēram pub servera moduls.ini bet atveru un paskatos uz satura iznskatā ska tā nedrīkst jo war3 moduls.ini ļoti atsķiras no parastā amxx. moduls.ini kas tālāk moš kāds zin? EDIT: Klopējat ciet vaina atrsata nebiju war3 aktivizējis socket_amxx.mdl Edited June 14, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now