Lil_Grow3r Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Man ir viena liela problema man visu laiku (agrak) CPU usage bija normali 4%-20% ,bet tagad man visu laiku ir 100% PC lago internetu ver sausmigi lenu vala viss lago... Vai varat pateikt kas pa vainu? Leja pievienoju bildi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nezinu maybe antivīrus skanē tavus failus ko velc no utorrent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ļoti iespējams ka tas ir kreisais svchost.exe process, jo normāli svchost.exe ir SYSTEM vai LOCAL/NETWORK SERVICE iesaku izčekot vai nav visādi "draugi" saviesušies kompī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 visticamāk, ka kāds ļoti nelabdabīgs vīruss. svchost arī nemēdz izmantot 99% resursu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nu mēdz, bet tad ja windows ir beigts un hakeriem patīk slēpt visu ko zem šī svchost.exe, jo tur ir vismazākā iespēja ka pamanīs BTW: dīvaini Lil_Grow3r'am redzu procesu listē NOD32, kuram jau nu vajadzēja nokost šitādus brīnumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil_Grow3r Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 es caur nod32 esmu laidis daudz reizu... Virusu neatrod,bet atrod kadus 20-30 failu kuros ieksa nelaiz cipa saka ka locked! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Izskataas peec smukas spyware un viirusu kombinaacijas. Tajos svchost.exe var sabaazt viskautko, peedeejo reizi taads man atradaas C:\Windows\system\ (nepareizaa direktorija) un %systemroot%\ (arii nepareizaa) iistais svchost.exe atrodas %systemroot%\System32 Man liekas tev ir par daudz viirusu, labaak paarinstaleet Windows, jo tu nevari savaadaak buut droshs, ka vinji ir prom. (paskatieties task managerii) P.S. neviens antiviiruss nav uzkjeeris botnetu kas bija ieksh taa svchost.exe kuru es biju nokjeeris. Vienmeer vari pamekleet programmu nosaukumus googlee, taa es uzgaaju ka man datoraa ir viiruss. (kuru AV neatrada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil_Grow3r Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Bla ja vajag parinstalet WIndows man mutere dirsis Par to ka PC sacakarejis esu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Pats vainiigs... vajag uzmaniigi apieties ar datoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Par to ka PC sacakarejis esu! Pamēģini no sākuma pārmeklēt savu datoru ar kādu spyware softu, piemēram, ad-aware. Nav jau tā, ka uzreiz vajag pārinstalēt. Cīnīties vēl var, bet diemžēl tev to zināšanu ir par maz, lai to veiksmīgi varētu darīt. Arī pārinstalēt var tā, lai saglabātu visus tev un mammai svarīgākos dokumentus. Aprunājies ar mammu, paskaidro, ka internets mudž no vīrusiem un kāds diemžēl būs aizlavījies NOD32 garām un inficējis tavu datoru, atverot ceļu citiem vīrusiem, kas neļauj NOD32 viņus iztīrīt laukā. Kaut kā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Pret spyware vari provēt: Outpost Firewall pro, avg-antisypware, izskene ar šiem te un viss gan jau būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now