Pulkvedis Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nu, kuri liek shogad fizikaa? Kaadas zinaashanas, kaadas prognozes? Pasham jau acis tek aaraa, visu dienu maacos Ceru, ka vismaz B buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 es likšu kā mācos: ja nav slinkums prognozes: gan jau būs labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 es lieku prognozes nepatīk... b jav gribeetos bet nu mācos maz tb atkārtoju pēdējo 3 gadu CE Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 eh, stulbā fizika, kaut kā sapratu, ka biju pamatīgi ielaidis (kaut arī man fizikā nez kādā rakā gadā iemauca desmitnieku), bet nu tagad jau jūtos tīri pārliecināts, vēl šodien uzkapāšu kādus 3 97-99 gada variantus un tad jutīšos puslīdz gatavs. gan jau būs a vai b. mums šodien Žeņa (mūsu fizikas skolotājs) teica, lai, ja kāds dabū kādu eksāmena variantu, lai viņam sūta, šis izrēķinās priekš mums. tā ka, ja kāds ko dabū, droši sūtiet man, es padošu tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 katraa zinjaa eksaamens bija paviegls nemaz i nesaliidzinaat ar pagaajushajiem gadiem B vajadzeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 apmēram tāds kā biju gaidījis (nebija ne grūtāks, ne vieglāks), C jau pohodu būs, a moš B nu ko vēl tik ķīmija atlikusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 biju gaidījis ko mazliet grūtāku, ja godīgi. salīdzinot ar pagājušiem gadiem, likās viens no vieglākajiem. liekas, ka visam būtu jābūt +/- pareizi, pēdējā uzdevumā pēdējo punktu mazliet samudīju, moš vēl testā kaut kas nepareizs, bet gan jau ka būs A vai B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jautaajums tev cik tev peedeejaa uzdevumaa pirmajaa jaut sanaaca tiee graadi ? + cik beigaas bija reizes lielaaks vai mazaaks laukums izstarotajai gaismai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 robezhlenkjis man sanaaca 50, kkas. bet, kaa jau vienmeer es arii peedeejaa ielaidu nevajadziigas kljuudas bet taa kopumaa jaasaka, ka viegls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 man sanaaca 69 ar kko :/ protams nevajadziigaas kljuudas bez vinjaam neiztikt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 bija, kā pulcis saka - 50 grādi un tur beigās bija vai nu 1.04 lielāks vai arī mazāks par 0.94 (tur nebija skaidri noformulēts, vai vajag sarkano/violeto vai violeto/sarkanu, tādēļ uzmaucu abus, gan jau ka dubults neplīst) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 tizli kkas nerullee free arii sanaac a kaa man :/ + par koeficientiem man un free taapat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now