GooD`MeN Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Tie kustiigie ir riktigi mulsinoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 acis tik 4akaree Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray4a Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Bet tikai man tachu taa neraadaas, ka kad skataas uz vienu tad vins nemainaas, bet citi? Normaali.. hhhm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 es nerubiju fišku tajās sakrāsotajās bildēs, kur tās pupiņas bija un vēl daudz tur tādu bij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Labais! opt2.gif shita man likas visbiedejoshaka! cilveku sejas var redzet kad aizstaisa acis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 LABS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmmm Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Labs, nereaali izskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 blabla Adresē uzspiediet uz watch video. Pats reiz šo pūķi uztaisīju un viss sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 blabla Adresē uzspiediet uz watch video. Pats reiz šo pūķi uztaisīju un viss sanāca. es ari uztaisiju!!! TAS PUUKIS AR ARKATIIGI PRIKOLIIGS!!! ) Tipa ja ar vienu aci skatas, tad vispar afigetj.. liekas, ka visu laiku skatas uz tevi! sieva ta iereca, kad redzeja! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) labs, daži bija redzēti. Kā pūķi var uztaisīt, agrāk gribēju, bet atkal kārojas. Edit:No tā pdf faila var kautko paskatīties? Edited June 12, 2007 by dansss Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Kā pūķi var uztaisīt, agrāk gribēju, bet atkal kārojas. Edit:No tā pdf faila var kautko paskatīties? es no ta pdf faila savulaik izgriezu to puki melnabaltu un salimeju nu viss darbojas!!! Tikai vajag atcereties, ka vinam galva ir jaloka nevis normali, bet ielocita uz ieksu. tikai ta var panakt to efektu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Tikai vajag atcereties, ka vinam galva ir jaloka nevis normali, bet ielocita uz ieksu. tikai ta var panakt to efektu! Beefs zheel, ka printera nav bet video labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 TOKaa redzeeti daudzi, bet nu galvaa norm iedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 hollowlife par taam pupinjaam - tur ir jaasaskata 3D atteels, skaties itkaa cauri monim, un koncentreejies uz izdomaatu objektu, kas varetu but aiz monitora. Paskatijos tik tagad to rar failu. Dazhos nesaprotu jeegu. Piemeram taja I love paris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now