shine Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Plugin - Lighter Author - Sh!nE* Discription - Nu tads mazs plugins, kas aizvieto FlashBang.(FLASHBANG OBLIGAATI VAIG RESTRICT!!!) Nu shis jaunais uzlabotais flashbangs(FB) ir domats tieshi zombie modam, jo tur viss ir tumsh un es sava serveri NVG esmu uzlicis RESTRICT - tas nozime ka Cilveki nevar pirkt Night Visions. Nu vislabak to var izskaidrot ar VIDEO Here it is Nu es tomer izdomaaju ielikt pluginu, jo nevienam ZM serverim shaads plugins nav... Tapec tagad noteikti kads ieliks un no mana servera tauta aizies ari uz citiem... Diemzeel es kaut kur papisu .sma ;( Bus jums jaiztiek tikai ar .amxx Here it is Ceru ka jums patiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Labs plugins. Malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ko tas light plugi dara ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 bet tas plugin ir labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 apskaties video Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 dirsejs aazis tads tads plugins jau sen ir ! azis tads Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Sh!ne kā vienmēr malacis , ļoti labs plugins , tikai man ir viens jautājums vai tās krāsas ir iespejams pašam izvēlēties , vai viņas effects arī būs sarkānā krāsā nevis baltā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 dirsejs aazis tads tads plugins jau sen ir ! azis tads nu nu dod LINKU NU DOD!!! p.s effekta kraasa ir random taatad iespeejama ir jebkaada kraasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 p.s effekta kraasa ir random taatad iespeejama ir jebkaada kraasa skaidrs , bet tās krāsas var arī pats mainīt? ā , pareizi sma kkur papisi ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) kr4 es paarinstaleeju serveri: un veca servera mapi ar visiem pluginiem un .sma izdzeesu ;( p.s pilniigi aizmirsu ka man tur kadi svariigi plugini... p.s2 a xuj kur man gadiijas tas lighter.amxx es mekleeeju visas mapes viena atradu bet .sma nebija =/ vareetu meegjinaat uztaisiit pluginu veelreiz Edited June 7, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Author - Sh!nE* Discription - Nu tads mazs plugins, kas aizvieto FlashBang.(FLASHBANG OBLIGAATI VAIG RESTRICT!!!) Nu shis jaunais uzlabotais flashbangs(FB) ir domats tieshi zombie modam, jo tur viss ir tumsh un es sava serveri NVG esmu uzlicis RESTRICT - tas nozime ka Cilveki nevar pirkt Night Visions. Nu vislabak to var izskaidrot ar VIDEO Here it is Nu es tomer izdomaaju ielikt pluginu, jo nevienam ZM serverim shaads plugins nav... Tapec tagad noteikti kads ieliks un no mana servera tauta aizies ari uz citiem... Diemzeel es kaut kur papisu .sma ;( Bus jums jaiztiek tikai ar .amxx Here it is Ceru ka jums patiks Chaliits bishk parteicies jo tadu pluginu jau ir uztaisijis nevis vinsh bet gan shino No allien modderiem viens kas palidzeja zombie swarm 2.2 Apgreidaa sma papists jp tur ir tikai nomainiits autors un viss :-/ pluginu piesavinashanas nav labs darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 1. Uzraksti AlliedModders pareizi. 2. Iedod linku uz pluginu. 3. Shine maak rakstiit AMXX pluginus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 man slinkums meklet bet jau redzeju ka bij ievietots tad kad liku zombie mod uz servera ! un sveiks thu devil ka iet sen nesmu blokej9s tevi no visurienes tagad tu vairak cilvekiem ne4akare smadzenes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) labais! slikti ka nav sma fails Edited June 7, 2007 by alzitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 sen nesmu blokej9s tevi no visurienes tagad tu vairak cilvekiem ne4akare smadzenes ? Ja tu beigtu slinkot, redzeetu, ka 4akareeju gan (laikam (atkariigs no citu IQ)) Esmu spelejis ar shito plugin Shine serverii, bij uber fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nja man nacas uztaisiit jaunu skype lai tu mani ne4akaretu .. thy man slinkums meklet bet pasties tai foruma kkur bij jabut tadam pluginum ko veidoja shino :-/ da hujvinzin mo6 ideja zagta a mo6 chaliits nezinaja ka tads jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) mo6 tads ir... bet es nezinaaju =/ veeljoprojam neticat??? rit uzraktiijshu pluginu veelreiz.. taadi... un man liekas ka tads plugins nav!!! es izlasiiju visus Zombie swarm postus un tur nebija nekas mineets par kaut ko tamliidziigu. taka beidz dirst ja pacs nemaaki skriptot! p.s aizmirsu pateikt ar: /buylight var nopirkt Lighter aizmirsu kaadu cvar biju uzlicis lai maniitu cenu(tagad ir 2500$) Edited June 8, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambans Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 shis plugins ir izdzisis no yy.com varbut kadam vins ir un vins varetu ielikt seit atpakal ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now