Dark13 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 1.ka var uzlikt ta lai izskatas ka udens smuki tek lauka no krana. Nu ta lai ka uz vinu skatas redz ka vins plust uz leju nevis stav uz vietas 2. Kapec reizem kad liek func_breakable un uzliek nu to caurredzamibu piem 130 vinam tik un ta neredz cauri?? 3. Piemerams kaut kads objekts jau sastav no vairakam dalam un kad es izmantoju Cliping Tool kapec vins reizem izgriez lidzi ari pavisam citas vietas??? 4. Ko nozime coper plain ??? 5. Ko dara tas hollow?? 6. Kapec reizem kad izmanto CARVE vins no ta objekta kura gribu izgriezt to caurumu daudzas dalas palielina un izstiepj pa visu karti projam ?? 7. Kapec man visu laiku pakaras as hlvis.exe P.S agrak ta nebija :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) 1. lai izskatas ka udens tek lauka tew vajag animacijas teksturu. 2. nezinu laikam kautko nepareizi liec man vis strada mosh aizmirsi uzlikt texture some light 3. clipping tools griezh tas lietas kas ir iezimetas, ja tu esi iezimejas ari vel kadu lietu, kaut otra kartes mala vinu ar sagriezis. 4. kur tu atradi tadu vardu? 5. uztaisa aobjektu ar tukshu vidu (izdobij) 6. tas ir vhm gluks. vai tur ir baigi sarezhgjita operacija vai neiespejama. 7. nez vai tew vis.exe pakaras, bet kompile vinja vis ilgak. vienkarshi pagaidi, uz mana datora ir lielas mapes kompileshana jaliek uz nakti Edited June 7, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) 6. Kapec reizem kad izmanto CARVE vins no ta objekta kura gribu izgriezt to caurumu daudzas dalas palielina un izstiepj pa visu karti projam ?? Es pieļauju, ka Invalid solid structure vai arī kreisi novietots tas gabals no kura tu sienā vai kaut kur gribi izgriezt caurumu. Edited June 7, 2007 by kill 4 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) 7. nez vai tew vis.exe pakaras, bet kompile vinja vis ilgak. vienkarshi pagaidi, uz mana datora ir lielas mapes kompileshana jaliek uz nakti 4. Tas vards paradas pie ERRORS 7. Es negaidu kamer tas vis.exe aizies es task managera panemu End Process A mosk tapec man tie stikli nav caurredzami Edited June 7, 2007 by Dark13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 1. vajag func_conveyor un scrollwater textūru 2. nepareizi esi uzlicis 3. paņemt tikai tev vajadzīgo daļu un clippo! 4. tāda errora nav, izlasi un uzraksti pareizi 5. paņem brush, teiksim kubu un izveido to par kasti (tā ka iekšpuse tukša) 6. gļuks, tapēc pro nelieto carve 7. nekauj nost to vis procesu! psc visi nūbi uzzinājuši kas ir task manager un tagad to izmanto pa labi un kreisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 7. Kapec man visu laiku pakaras as hlvis.exe P.S agrak ta nebija :/ 2. uzliec Render mode vai kautkas tāds Solid 7. kartes compailošana prasa maxsimālus procesora resursus ja tev procesors ir slikts tad gaidi un neiztiec neko. Man piemēram ir AMD Sempron 1.6 GHZ un sarežģītākas kartes kad taisu citu neko nevaru padarīt. man ~ 1.7mb lielu bsp taisa pa ~ 6 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 skyforger, ko tu runā ja pats nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 (edited) Man piemēram ir AMD Sempron 1.6 GHZ un sarežģītākas kartes kad taisu citu neko nevaru padarīt. man ~ 1.7mb lielu bsp taisa pa ~ 6 min. Svaks procis Man ir Intel Duo Core ar 4.26 GHz taka ta nav proca vaina un vsp psc es uzdodu jautajumus lai uzzinatu kaut ko jaunu a jus te mani pa nuubu nodrisat EDIT: Kur var dabut to scroolwater texturu tur pat ieks halflife.wad vai kur citur?? Edited June 8, 2007 by Dark13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) 2. Kapec reizem kad liek func_breakable un uzliek nu to caurredzamibu piem 130 vinam tik un ta neredz cauri?? Render mode jābūt Texture (Some light) Edited June 8, 2007 by kill 4 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Render mode jābūt Texture (Some light) Ja bet kadreiz kad es taisiju es liku 120 - 130 un Render Mode Normal un radija cauri bet tagad nerada. Bus ta japamegina ar sito Texture Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 1.Uzliec tekstuuru kas saakas ar SCROLL, uztaisi func_illusionary, liec vinjam additive rendering mode. 2. idk 3. padomaa veel 4. nesapratu 5. no klucha piem vari uztaisiit istabu 6. meginaji ar 999stuuri izgriezt 9999stuurii caurumu 7. VIS ir loti procesora-intensiivs process. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now