Zorg`s Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Tatad esmu izveidojis savam movie sakumu/ievadu! Sis varetu but 1 no variantiem + vel pilnvedosu lai labi saskanetu jau ar toposo movie Ceru ka patiks! SEIT var noladet, un noskatities!!! P.S. IESAKU NOLADET, BUS LABAKA KVALITATE - LABAK SKATAMS!!!! Edited June 6, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Uzraksti smagi iesuukaa, turpretii muuzika bija m'key Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 net_grapich 0 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 5/10 Nu ja, bet man jau movie bus ramits Vispar nevar neko zinat pagaidam, kamer nav pilnais movie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Buutu pateiciigs, ja tu vareetu iedot to dziesmu, vismaz pateikt taas nosaukumu. Par traileri runaajot, man patika! Edit: Pateicos par dziesmu. Edited June 6, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Dziesmas nosaukums : Dj quicksilver - Ameno Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Lietas, kuras vajadzētu labot: hud_saytext 1 , net_graph 0 , vajag rāmīti pa virsu hltv borderiem , + kļūdas tekstā! Vajadzētu kautko interesantāku tieši intro, nevis tikai braukāšanu pa mapēm, vairāk ekšn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 kaads dziesmas nosaukums?? btw uzinstalee(nokopee) cs preksh muuvijmeikinga... uzliec Hud remuver un labas kvalitaates textuuras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 bish besii, ka visi baigi saaka ar tiem suuda traileriem, sviests kaut kaadam fragu muuvikam nevaig traileri, protams, ja CS nav tava dziive! man nepatika, garlaiciigs sry chaliit! 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 varbūt paskaties pāris postus augtāk ? par tēmu: tiešām nomaini tos uzrakstus. ja neko labāku nevari izdomāt, tad ņem viņus vispār nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 net_graph 0 cl_showfps 0 nokaca krakotu videomach uzliec no hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 normals 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Nez man patika Labs bija ka visi ar naziem cinijaas 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Atkal saakums ar stulbu tekstu - "There`s a game"... Veel uzraksti - "There`s a prophecy. An uuberprofakingnuub will born to change CS fo evāāāā!!!11!!1!!" Arii taadi muuviji, kuriem nav saakuma ,piemeeram, saturday nigh show vai kkaa taa, man nepatiik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ROFL nez, bet man nāca rēka pa nuke un to kasti parasti trailers pārsit filmu, bet ceru, ka tev būs otrādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 norm prieks saakuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 es nezinu man tieši baigi patika ši trilleris biku ir izdoma nav plika braukāšana Es vēl ieteicu ielikt gign forumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Varēji jau noņemt to čatu un fps bet tā normāls iesākums! Edit : Vai tad http://ivars211.filer.lv/MOVIE/file-zorg_first_movie.wmv.htm#ftop nav tavs pirmais movijs? Edited June 6, 2007 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Edit : Vai tad http://ivars211.filer.lv/MOVIE/file-zorg_first_movie.wmv.htm#ftop nav tavs pirmais movijs? Njaa sitas veel labaaks smuki hs csdmaa Edited June 6, 2007 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 diezgan mēsls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Edit : Vai tad http://ivars211.filer.lv/MOVIE/file-zorg_first_movie.wmv.htm#ftop nav tavs pirmais movijs? Ir a kas? 1. Visas fignas nosegs ramits, kuru es nemaku uztaisit, bet gan jau manam smadzenem pieleks... 2. Kur ir kluda texta, varat ludzu izlabot un kaut ko ieteikt ( angluvalodas zinasanas ir normalas, bet ne idealas) 3. Rusty, tagad vismaz atceresies katru reizi to kasti, kad spelesi de_nuke mapi 4. bish besii, ka visi baigi saaka ar tiem suuda traileriem, sviests kaut kaadam fragu muuvikam nevaig traileri, protams, ja CS nav tava dziive! man nepatika, garlaiciigs sry chaliit! 4/10 Par tiem fragiem ir ta ka ir - vienam patik, otram ne 5. Ludzu, es butu loti pateicigs par idejam + kludu labojumiem! P.S. Es kriteriju uznemu ta - Ejat jus visi... Par gaumi nestridas, bet es pienemu visas idejas! EDIT : Njaa sitas veel labaaks smuki hs csdmaa Tu esi divains Edited June 6, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 chaliit tie teksti ir tik debiili, kaa slima sunja murgi! blin, reaali liek aizdomaaties par tavu vecumu! izdomaa kaut ko normaalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Piemeram??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 babaac wtf?!? Zorg, nepatika tas burtu izskats, tad jau vnk baltus labāk uzliktu, nu tādus kuriem ir tikai burta forma un pa vidu tukšs. Nu tas Play for fun ar bija ok, kr4 man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) blin baigais texts "there is a game" "named CS" lol vnk lol kaads sakars? tur ir speele kas saucas cs? vispaar speele saucas counter-strike! vareeji kaut ko kas peec kaut kaa arii izklausas nevis shitaadu murgu! vareeji uzrakstiit, kaa sauc muuviju kas tur speelees, beigaas kad iznaaks un taadas lietas!(taa buutu jaabuut normaalaa treilerii) pee. es. jonass es izsaku savu viedokli taapat kaa tu! EDIT: sry par kljuudinju, vnk steidzos, rakstiit un domaaju, ka taa nebuut nmav vieniigaa kljuuda, bet domu jau tu saprati! Edited June 6, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now