keka Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Pastaties lūdzu mana weba kapēc man malā rādās tāds errors Edited June 4, 2007 by keka Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Neviens nevar palidzet :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Sāc ar to ka pastāsti mums kad tas parādijās... Ja parādijās tiklīdz uzinstalēji php-fusion tad pārinstalē, jo ir radusies kļūda instalācijā Ja mēģināji pievienot kādu jaunu paneli tad pastāsti kādu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Mēģināju ielikt baneri un tas php bija taisits pirms kadam 10 minutem un arī ir tas kad wienmēr man tāir bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 skaidri un gaiši pateikts kļūda PHP sintaksē, kaut kas kam tur nevajadzētu būt, vai arī trūkst prasītā "," vai ";" nerocies kodā ja nesaproti to Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 es saprotu tikaj tikaj laijkam zinu to kad man varetu but AppServ pa vecu jo wisu laijku stradaju ar e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ai karoče tev pat nav vērts stāstīt, tāpat nesapratīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 paskatījos viņa avataru un parakstu un sapratu to pašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts