Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

worm, man shitads lidzigs gadijums bija, ka mysql kompi uz 100% nogruzit, es parinsteleju mysql, visas db izdesu tad vis atkal aizgaja, bet nu tev jau vajag visas db saglabat...

P.S /me nesakarigi raxta, ceru ka saprati. XD.gif

Edited by crased`

cik es esmu dzirdējis, tad taisni apollo pieslēgumi ir diezgan stabili un zemu pingu

njaa..

taa ari ir....

manam draugam pat bija zemaks pings ne ka man,kaut gan es speleju no tas internet firmas ka serveris tas ir...Bet tagad man ping ir 25 max un vina mk-kur 25-40 max 18.gif

Jā, man ar pilsētas dsl viss ir labāk nekā var vēlēties. Pings ir ap 20, ja labs serveris. Protams, ārzemēs viss jau rādās tumšākās krāsās... Arī pats ātrums ļoooti nelabs. Bet CS Latvijas teritorijā spēlēt ir pilnīgi pietiekami un pings ir labaks nekā daudzām pagrīdes firmelēm, par stabilitāti nerunājot. wink.gif

Edited by AnDzHa!

mdsl ir labs, jaa jaa, pie tam arii AATRS. shock1.gif un es esmu deivids koperfiilds. images2.jpg nevienam to shitu neiesaku, labak parocieties un atrodiet normaalu firmeli ar normalu aatrumu.

Vismaz stabils atkjiriibaa no piem. Fastnet, kuram pa reizei izrubaas aarzemju inernets, jeb preciizaak tas vispaar nava lietojams, vai ljoti biezhi fastnetam vispaar nets izrubaas, taados gadijumos daudz labaaks ira mdsl un saliidzinoshi pings mdsl ira daudz labaaks, bet download speed labaak nesaliidzinaat mdsl 30kb, bet fastnet 500kb ... vopshim mdsl sux, vismaz ar vinju speeles labi iet.

• 3 weeks later...
nu mdsl ir labi un aatri bet man ir pilseetas i-nets...

shvakaakais pats -- aarzemes darbdienaas no 18.00 un dc++ ja ka4aaju ar vairaak kaa 20kB/s tas ir super !

mm laikam vajadzetu mani atspardiit par vecu topiku komenteshanu bet...

cik ironiski - dazhi runaa par 20kb/sec un super-duperoraas, tikmeer es zhelojos ka ar 670kb/sec ir par maz un gribas vairaak...

vakar uzzinaju ka sen4i majas pierubija netu un shiem nets iet ar 1mb/sec... blin... nu nafig vienmer visiem gadaas shitadas halavas ar netu, bet es nekad nespeju atrast pietiekami aatru...

runajot par lagiem... kaa var redzet, joprojam pings serverii uzkpaaj liidz 100 kad spelee 10vs10 un ieladejas kada smagaaka karte... smirdiigie valves viiri velk jau kaukadu ceturto meenesi garumaa un nespej izlaist optimizeetus linux binaarijus... tieshaam atskaldiit gribaas upset.gif

nu mdsl ir labi un aatri bet man ir pilseetas i-nets...

shvakaakais pats -- aarzemes darbdienaas no 18.00 un dc++ ja ka4aaju ar vairaak kaa 20kB/s tas ir super !

128 kb/s = 16kB/s, kur tad tu raavi 20kB? O_O man arii ir apollo pilseetas nets, un vairaak par 16 nu NEKAADIIGI neizdodas izspiests... bet visu cienju par stabilitaati... wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...