DJ_POGA Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kads var ieteikt kādu vieglu veidu kā uztaisīt web no 0 jo ucoz daudz pa vielgu u.t.t. VIEGLU Frontpage vēl nemāku, un e107 arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ieteiktu tev izstudēt to pašu e107, slinkums jāārstē, ja grib lieliskus rezultātus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 e107 ir vieglaks par vieglu! Pasam sakumam butu ideals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Kur kāda pamācība kura viegli pieleks manam prātiņam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Negribētos tā lēti pateikt google, tāpēc, varbūt, atkal slinkums no tavas puses, parocies pa to pašu GIGN forumu: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=13301&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 kapeec cilveeki grib taisiit suudu ? 0_o nu taapat vinjsh neko pa suudu labaaku neuztaisiis un jeega tev vispaar taisiit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 sāc ar HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Tu domā tā kā ar notepad ? EDIT: Pašam visi kodi jāraksta u.t.t. ? Edited June 6, 2007 by DJ_POGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Pačakarējies varbūt kādu dienu - divas ar WordPress, tur pāris HTML tagus var apgūt ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ja velies kaut ko apgut tad nesac ar sudiem, bet gan ar normalam lietam. Ka jau teica html, javascript, php. Bet tu jau tapat to visu neapgusi jo tev pat slinkums pameklet pamacibu e107 kaut gan tur bez tas var iztikt ja vien ir anglu valodas zinasanas. Viss kas tev ir vajadzigs ir http://w3schools.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 (edited) njaaa.... Ja tik es zinaatu kas tas ir es būtu laimīgs... EDIT: man ir php pamācība... Njaa... Centīšos kaut ko saprast un apgūt TNXX anyway... Edited June 6, 2007 by DJ_POGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 t3h l33t w3b!!!oneoneone!1!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Labi teikts, pilnīgi piekrītu. Tev varētu rasties jautājumi, kas tas par mysql, kas prasa kaut kādu jūzeru un paroli un norādīt datubāzi, tapēc vispirms iepazīsties ar MySQL. e107 nav grūts, vajag tikai izpētīt, tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Es nezinaaju, ka FrontPage ir jaamaacaas no tutoriaaliem... Vai tad tur viss nav pashsaprotami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Lab, es tagad pa4akarēšos ar IPB forumu, uz to pamācīšos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now