SuperRembo Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Man interese kadi buus musu limeni sogad 12 klasu ^^. Taka eksamens vel nava atnacis, man interesetu ka tiek noteikts A B c utt limeni, un kurs burts skaitas ka eksis ir nolikts un viss kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Taka eksamens vel nava atnacis, man interesetu ka tiek noteikts A B c utt limeni, un kurs burts skaitas ka eksis ir nolikts un viss kartiba. jebkurš burts skaitās, ka eksis nolikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 No way, Tu ej 12. klasē? Kur mācīsies tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 nu sekmīgi laikam skaitās no A līdz E līmeņiem man interesetu ka tiek noteikts A B c utt limeni no tā cik labi uzraksta attiecīgajā gadā, kaut kādam skaitam labāko dod A, pat ja tu zini ļoti labi ir iespēja ka būs pārāk daudzi kas zin labāk un tevi nostums uz B līmeni. Tapēc nevar salīdzināt rezultātus dažādos gados! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja viņš iet 12. klasē, es esmu balerīna. Vārdu "atzīmes" rakta ar d - "adzīmes" Tas tiešām ir 12. klases līmenis. Nebūtu jauki prasīt, kurā palīgskolā viņš mācās, ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 šajos eksāmenos nav tā, sekmīgi, nesekmīgi, jebkuru līmeni saņēmot tu esi eksāmenu nolicis [pat f] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Seit nava skola tapec es neskatos vai t vai d jaliek, galvenais ka lasot doma pareiza. Un ar gramatiku ir pasvakak 5-6 parasti. P.S 12 klase neeju 2 kursu pabeidzu palika tik eksi un programesans ieskaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now