~Mazinjais~ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) MOVIE: Mirror 1 Mirror 2 VNk tikliidz kaa patin luudz pusei, taa aizmet atpakalj. Tas ir visiem VHE un Mapping-sdk... Meegjinaaju arii paarinstaleet un paarkonfigureet.... Nekas nesanaaca Edited May 31, 2007 by ~Mazinjais~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Pievienoju mirror 2... Kas tieshaam neviens nezin?!?!?! Tikko izdzeesu pilniigi visus VHE/Mappingsdk, un ieinstaleeju pa jaunu.... Taa vai taa nejiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 1. nah tu lieto scrollbārus un peli? -> kustini ar tastatūras bultiņām! 2. nav tāda gļuka! pats pārbaudiju, man viss darbojas lieliksi un neesmu dzirdējis ka kādam būtu tāds černis! 3. iesaku lietot "Independent window configuration" (1 skats, nevis 4) 4. btw briesmīga windows theme + tev tur lērums ar progām atvērtām kuras maybe to traucē 5. varbūt tev vnk debīls windows EDĪTE: es daru tā -> zūmu mainu ar mousewheel un tā kā tas zūmo uz to vietu kur atrodas kursors, tad pat bultiņas neizmantojot var tik kur vajag, vienkārši zūmojot klāt un nost lai pārbīdās redzamais laukums. Scrollbāri man ir atslēgti, jo uzskatu ka tikai lieki ekrāna laukumu aizņem, kā arī lietoju tikai vienu skatu, lai būtu lielāks un ērtāk pārskatāms. (nu ja man būtu 24" monis tad moš lietotu 4 skatus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Liels Thx!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT: Tomeer nav eerti.... Es taisu FUN mapi kur nenotiek ciinjas bet gan isklaideeshanaas Piemeeram kustiigs meerkjis un vinjam jaieshau, sliktkalninjs, vilcieninji, u.t.t. Vnk tu vajag smalki tapeec man ar taam pogaam kka stulbi Edited June 1, 2007 by ~Mazinjais~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 un tev šķiet ka es taisu pavirši? lol, grid iemācies lietderīgi izmantot, un nebūs problēmu. bet izskatās ka reti kuram šeit dalec kā grid jālieto (lielākā daļa taisa gridu uzlikuši uz 1 un sanāk nemērā LEAK, kā arī ir tādi kuri nemaina standarta 64 grid izmēru, un brīnās kapēc nevar 32 unit sienas uztaisīt) stulbi nav ar pogām, stulbi ir tas ka tu nemāki ar pogām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now