SuperRembo Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Interesanti palasit bija zemak uncroft+policija Kas tad isti ar vinu ir noticis vairak kaut kas zina, vaitad par DR parolem cietuma liek Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 NU BET PROTAMS, KA JĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nejau dēļ tā vien tur bija vel visādi citi sīkumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 vinsh apcietinats? es draugos lasiju ka tadi dzekinji aiz restem nonakot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 vinsh apcietinats? es draugos lasiju ka tadi dzekinji aiz restem nonakot Viņam bija tiesa cik dzirdēju nu galigi žēl ta džeka ja viņš sež ķurķī.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Visus šitos interneta krutos lauzējus cietumos samest. Kāmēr nesāks sēdināt, i-neta kultūra nebūs līmenī. Tāpat arī varētu sākt štrāfēt šito sīko, forumos mutes brūķētāju, vecākus. Kaut pa piecītim noštrāfētu, sīkais no fātera mājās atrautos pa ausīm un nākamreiz padomātu, vai lamāties forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Viņam bija tiesa cik dzirdēju nu galigi žēl ta džeka ja viņš sež ķurķī.. nevari k-ko vairak pastastit ka vinju vispar nokjera un ko vinsh izdarija?? par tam draugiem.lv parolem? man canvas bija sadevis dafiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Vēl viņš tur kk kredītkartes uzkackojis utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Vēl viņš tur kk kredītkartes uzkackojis utt! krč p0k3mon5 nevis hakers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Manā skatījumā - labas ziņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ja Iznāks Tik Un Tā Turpinās Uzlauzt Varu Saderēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 tajā viņu forumā bija dafiga ar kredītkaršu numuriem vai ko tur. Mierīgi varēja i-netā nopirkt kādu spēli vai vēl kaut ko. Labi vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 tajā viņu forumā bija dafiga ar kredītkaršu numuriem vai ko tur. Mierīgi varēja i-netā nopirkt kādu spēli vai vēl kaut ko. Labi vien ir. nu man viens čoms ari ar to nodarbojas un pirka man stiimus u.t.t pat vel stiims tagad ir... hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 nu man viens čoms ari ar to nodarbojas un pirka man stiimus u.t.t pat vel stiims tagad ir... hehe sho tekstu es nosuutiishu ekonomikas policijai ar tavu IP adresi klaat p.s. smejies vesels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 Nesaprotu civlekus kas so info izmanto launpratigi ( mana uzskatijuma naudas profila dzesana izmainisana) ir zemiskas lietas. Uzskatu ka normals hakers ielidis info palasis papriecasies un izies neko nepostot, vismaz sadiem nedraud nekas slikts tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sho tekstu es nosuutiishu ekonomikas policijai ar tavu IP adresi klaat p.s. smejies vesels! un ka vel smejos... interesanti ko vinji man izdaris... varbut es meloju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 un ka vel smejos... interesanti ko vinji man izdaris... varbut es meloju tad jau redzees! varbuut neko, a varbuut kaut ko - nekad neko nevar zinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 tad jau redzees! varbuut neko, a varbuut kaut ko - nekad neko nevar zinaat Veelu veiksmi stima akounts man ir bet izdzest cs ar visu stiimu...heh tapat vairs nespeleju jau kadu laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 xexe forshas atmaskas saki mest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 xexe forshas atmaskas saki mest! screenu vajag? nav nopietni man... Man jau patik kad pie manis ciemos atbrauc kads...pacienashu ar teju u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Vēl viņš tur kk kredītkartes uzkackojis utt! Ne vinjsh, bet kads cits, vnk infu nokachaja. Visp uncroft bij viens liels plagjiaatisms.. paldies dievam ka izjuka tas projekts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Interesanti palasit bija zemak uncroft+policija Kuraa vietaa? Kur ir kaut kaada infa..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) tad jau redzees! varbuut neko, a varbuut kaut ko - nekad neko nevar zinaat Ta nu gan kruķiem baigi interese vēl kadas bērnu spēlītes kads suds ne nu labs Edited May 29, 2007 by Edzha Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Pains doma vnk ka esmu tik stulbs un parbishos izmetishu savu cietni pa logu un ielidishu skapi... Ja man ari gribetos infu palasiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ta nu gan kruķiem baigi interese vēl kadas bērnu spēlītes kads suds ne nu labs nu ja tu esi taads daunis, ka neapjeedz, ka te nav runa par speeliiteem, bet gan par naudas zagshanu, tad es tev nevaru paliidzeet p.s. tieshi taa - greek nav labaaks par kaut kaadu pidinju, kas apzog cilveekus trolejbusos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now