Ducatii Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Kas taa pa lietu ka tikliidz, kaa es atveru kadu folderi, kuraa ir ieksaa kaut viena bilde, kompis uzreiz nokaraas ? :/ mosh es esmu izdzeesi kko tadu, ko labak nevajadzeeja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Nu esi kko dzēsis, tad protams, kad nevajadzēja. Ko piemēram tu esi pēdējā laikā dzēsis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 droši vien ka explorer cenšas rādīt thumbnailus vai pat filmstrip un tapēc nojājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Nu es izdzeesu photoshop cs2. un vietaa nokacaaju sev photoshop vecaaku versiju... un no taa laika kad es uztaisiju pirmo bildi (ar sho veco versiju), tad saakaas gljuki.. mosh tur kaads virus bija? EDIT: izdzeesu arii shito ps araa, tagad viss ok! varat sleegt ciet Edited May 28, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now