vincister Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Gan jau ka katrs zin okupantu laukumu ar kauna stabu (saprast: uzvaras parks un uzvaras monuments) Baigi noderētu šitā parka plāns(nu tāds kuram ir mērogs zināms) un pats svarīgākais paša staba(saprast:monumenta) shēma (ar izmēriem) nu ja būtu rasējumi tad jau vispār ūber, bet pietiktu pat ar shēmu. P.S. pats jau meklēju, bet moš kāds var dabūt šitādas lietas bez meklēšanas. P.S.S. ja kāds nesaprata - es runāju par šo: P.S.S.S. Nē, es netaisos to spridzināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 (edited) gribi cs`a karti izveidot ? nu nezinu, nezinu, vai pie tāda tiksi. var mēģināt pameklēt. ja ko uzrakšu, došu ziņu. šitāds neder ? Edited May 26, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Tu taisies to uzspridzināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Tu taisies to uzspridzināt? P.S.S.S. Nē, es netaisos to spridzināt Bet varbuut CSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 26, 2007 Author Report Share Posted May 26, 2007 šitāds neder ? pats tādu biju atradis, bet norek ieskaties tajā kartē - tur nemaz nav tā vieta kuru man vajag(karte beidzas līdz ar ielu, kuras otrā pusē ir šitas stabs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now