SuperRembo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nu ta jakeras versim pie ragiem sogad sadomaju ka eksamenu liksu. ISEC vai ka tur 12 klases 4 junija sakas. Velejos paprasit, kas so mantu ir kartojis, kadas temas ipasak butu jaapskata un jaizpeta un kas ir isti 1 2 3 dalas jadara ???? Jo mums u4uks negrib radit neko no pagajusajiem gadiem ( moskis ) velos vismaz noraut kadu d e limeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Danger trakerī ir 2005. gada vēstures eksis,\. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 (edited) varbut tad adresi vari iedot ta trakera un vietu kur noladet Edited May 20, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Nu ta jakeras versim pie ragiem sogad sadomaju ka eksamenu liksu. ISEC vai ka tur 12 klases 4 junija sakas. Velejos paprasit, kas so mantu ir kartojis, kadas temas ipasak butu jaapskata un jaizpeta un kas ir isti 1 2 3 dalas jadara ???? Jo mums u4uks negrib radit neko no pagajusajiem gadiem ( moskis ) velos vismaz noraut kadu d e limeni Nopērc Vitas Krieviņas grāmatu "Īss izklāsts vēsturei vidosskolai" vai kaut kas tādā garā, izlasi to grāmatu, paturi galvā info, tas noderēs. Un vēl - Wikipedia is underrated, so use it! Pats galvenais - mācies ar interesi! PS Vēl izlasi to ņūbu Latvijas Vēstures grāmatu, no kuras piektajā klasē mācīja. Noderēs! Šajos ekšos galvenā uzmanība tiek pievērsta LV vēsturei + Eiropas vēsture varētu būt, Pasaules Kari un šis tas no Krievijas, bet par LV 100% būs! Edited May 20, 2007 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 http://www.danger.lv/details.php?id=11007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 1 dalja tur visaadi jautaajumi, hronologjiskais 40min darbs 2,3 dalja kopaa un 150 min, lasi tekstu, fragmentus par latvijas vesturi, atbildi, analizee, un tad jaaraksta eseja !!! P.S pats shogad lieku veestures exi ^&^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ak dievs, kas tā par skolotāju, kura negrib dot pagājušā gada eksāmenu variantus?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 ak dievs, kas tā par skolotāju, kura negrib dot pagājušā gada eksāmenu variantus?! Skolotāja, kura ir pelnījusi ar celi lai viņai smadzenēs ielauž deguna kaulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 cik atceros, tad tur bija normaals veesums. lol, lieki piebilst, ka mums videnee veesturi pasniedza skolotaajs, kuram jau taa skola ir nereali sen piegriezusies, bet direktors shameejo negrib laist projaam, jo tas skolotaajs pasniedz kkadus 5 priekshmetus (veesture, eetika, logika un veel tur kkadi) un veestures stundas parasti iesakaas ar diskusijaam par raidijumu "Kas notiek Latvijaa?" un beidzaas ar skolotaaja jauniibu dienu staastiem par to kaa vinsh shanceeja pazharniekos, dieneeja armijaa, koda ar chomiem utt. nee, nu 12. klasee pirms ekshiem paaris meeneshus saakaam tur kko chubinaat, skolotaajs lika rakstiit argumenteetaas esejas, pildiijaam ieprieksheejo gadu ekshus, karoche biki treneejaamies. atceros pirms eksha sesdienaa un sveetdienaa tikai gatavojos, biki meeginaaju iemaciities hronologiju no graamatas beigaam, tur taa forshi visi svariigie notikumi sakaartoti hronologiskaa seciibaa... atceros, ka baigi biju sazubrijies par 1. un 2. pasaules karu, taas teemas arii nedaudz aizraava un likaas interesantas, visu paareejo gan taa virspuseeji palasiiju... eksii pirmaa dalja bija hronologija, karoche galiigaa dirsaa, jo esi maacijos tikai par jauno laiku veesturi, a tur par kkadu aizveesturi bezmaz arii bija, lielaako dalju notikumus es uz sharu liku, finaalaa par 1. dalu dabuuju 65 procentus... 2. dala kkads extra booringums - veestures avotu analiize, bla es gandriiz nomiru pildot to dalu, likaas tik pretiigi, bet nu nekas tur paaraak gruuts arii nebija. par 2. dalu dabuuju 63 procentu, jaa, jaa zinu - nozheelojami! 3. dala - argumenteetaa eseja aka paarspriedums! uchuks bija riktiigi sabiedeejis, ka taa dala norok lielaako dalu cilveeku veestures exii, jo ir taadi, kas par abaam pirmajaam dabuun tuvu 100 procentiem, bet par argumenteeto eseju 30 procentus un mazaak (ROFL). nee, nu ieraugot taas teemas es apdirsos, saakumaa jau domaaju - dirsaa mati, nexuja neko es par nevienu no teemaam nevaru uzrakstiit. viena no teemaam bija saistiita ar PSRS, nu tad arii neemu un par to mochiju... finaalaa par 3. dalu 79% - kewl nu visaa visumaa C liimenis un ja skaita, ka veesturi videnee vispaar neesmu maacijies, tad tiiri normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 hmmm izskatas ja jau ta saki, tad es noliksu vesturi Ienistu vispariba vesturi nekadas logikas tur nava programesana, i to interesantaka un vieglaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Eksaamenu jau nevienu nolikt nav gruuti, nolikt labi ir gan tā pagrūtāk. Par vēsturi - pēc manām domām normālam līmenim der pāršķirt mācību grāmatu un kādu kladi. Nekas jauns tāpat tur nevar būt, galu galā vēsture jau pati ar īpaši nemainās. Galvenais ir zināt kas ar ko un apmēram kad kāvās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Galvenais ir zināt kas ar ko un apmēram kad kāvās! par kuru karu runa klājas? es vēsturē kartoju eksi, bet man tas ir piespiedu kārtā, jo jābūt 5 eksāmeniem. fiziku es kartot neparakstijos, kas man būtu vajadzīgs eksis, lai tiktu RTU, bet tā kā lieku angļu, tad tā ies uzskaitē () tik ar mazāku koificentu. gl to me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now