AcmE* Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 man ir Maajas DSL internets un man agraak taa nebija bet tagad man mainaas ip un man pieder 2 serveri un tad iznaak 4akars jo serveriem ar mainaas kaads nepateiktu ko man jaadara lai man buutu REALA viena nemainiiga IP kaa liidz shim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS! Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 atbilde ir vnk: maini provaideru. es nezinu, vai tu pats varēsi šo problēmu labot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahanz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Prasi administracijai lai nemaina tev ip! maybe k-kas sanaaks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 a vareetu luudzu siikaak paskaidrot un ja kaadam ir skype un veelas man ----> <--- paskaidrot tad vareetu pa skype bet tiesaam man vajag lai buutu reaala IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kahanz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 acme re mans skype leonids11 prasi atbildeeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 runaajot par to MDSL, arii man agraak likaas, ka IP tik biezhi nemainiijaas kaa taa mainaas tagad. neko tu tur mainiit nevari, vari nezvaniit tiem gudriishiem un neprasiit neko, jau ir meegjinaats. vinjiem gan tagad ir kaut kaads forshais neta piedaavaajums ar reaalo IP, bet tas maksaa 2reiz vairaak nekaa MDSL, taa ka jeega = 0. vai nu maini provaideru, vai arii atstaaj kompi iesleegtu 24/7. cik esmu maniijis, kameer kompis nav bijis izsleegts ilgaak par ~10 stundaam, tikmeer IP paliek vecais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 vai arii atstaaj kompi iesleegtu 24/7. Tieši tā ! Man šogad vismaz nav nomainijusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 www.no-ip.com - dinamiskais dns Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ej no-ip.com pieregojies n shit, tur novelc vinju progu kas automatiski sutis vinjiem tavu ip tiklidz ta nomainisies, un ari uz domenu bus jauna ip, pats to shtelli neesu lietojis bet tipa tas stradajot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts