Jump to content
GIGN Forum

DIEVS!

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DIEVS!

  1. Sveicinati. Biezhi vien manaa KZ serverii izmet nesaprotamu erroru un serveris izsleedzas. Es veelos uzzinaat, kaa to var izlabot. Luuk bilde:
  2. Mūsdienās ar čīteriem cīnīties ir ļoti grūti. Vislabākais variants ir pieņemt serverī administratorus, kuri serverī spēlē ļoti bieži un uzrauga serveri. Tā kā vispopulārākais čīts ir CD-HACK, tad vajag to kaut kā bloķēt. Ir daudzi HLGuard, taču visi nestrādā ideāli... visiem ir gļuki. Man ir viens ļoti labs HlGuard, kurš neļauj nevienam spēlētājam, ienākot serverī, pat izšaut lodi - viņš tiek momentāli nobanots. + Tas HlGuard labi ķer arī OGC haku, bet par pārējos čītus viņš ķer bēdīgi.... Vajag? Kontaktējies ar mani.
  3. Jāizmaina ir ~163 rindiņa @ amxx.cfg Šis fails atrodas: addons/amxmodx/configs Tas izskatās šādi: // Default value: 3500 csstats_maxsize ????? Tev laikam stāv parāk mazs skaitlis. Manam serverim stāv 100000 un kopš samainīju uz šādu skaitli - ranks nekad nav restartējies.
  4. var mēģināt arī amx_banip "`" <time> <reason> ar pēdiņām ..
  5. varbūt pastāstīsi kaut ko vairāk par to erroru? vai vēl labāk... iedosi skrīnu ?
  6. DIEVS!

    Filmas...

    Pagaidām par outlaw.lv neko labāku neesmu redzējis.
  7. varbūt austiņas esi sadauzījis?... jo kko tādu pirmo reizi redzu..
  8. Ieej savas mājaslapas "Adminu panelī" caur savu account'u. tālāk ... dodies uz Preferences -> labajā pusē Options box'ā būs tāda sadaļa User registration/posting .. dodies iekšā. Trešais no augšas - New user verification method If 'Admin Approval' is selected, it is recommended that you enable email notification on user signup uzliec No verification Tas arī viss. Nakošreiz lieto search pogu.
  9. esi paskatījies no kā metās tas ''don't send'' errors?
  10. Nesen lasīju par šo problēmu @ amxmodx.org forumā. Pamēģini pie sava servera command line pierakstīt klāt šādu komandu: -zone 8192 Restartē serveri un domāju, ka vairāk problēmas nebūs.
  11. Man tā arī bija kādu laiku atpakaļ... ilgi lauzu galvu, bet beigās tā arī neatradu risinājumu. Pārinstalēju cs... viss iet ideāli. Bet, ja pārinstalē cs un tik un tā ir tāpat.... tad jau, iespējams, jādomā par klaviatūras maiņu..
  12. varbūt neesi pareizi uzlicis maxrate/minrate/maxupdaterate ... ieskaties šeit
  13. KineenS: Man ir surf serveris itkaa vis ok bet kad seerfo un esi gaisaa un piespiež CTRL(tupties) vinjs apstaajas kapec taa? Un tas ir visiem kas spelee manaa serv! Man liekas vnk atrodi isto surf serveri, pamekle google un noka4aa... Jo nav brinums ka parastaja main serveri, ieliekot mapes un uzliekot sv_airaccelerate ies bez problem. Taapec, ieraksti google vai pamekle kkur citur... Good luck! uj, es nepamanīju atvainojos.
  14. tas ir tikai tev vai visiem, kas surf'o tavā serverī?
  15. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=13046
  16. Sveiki tauta. Ir parādijusies viena problēma, kuru visu dienu mēģinu izlabot, bet nesanāk cerams, ka šeit būs kāds gudrs prāts... Vienam spēlētājam uz mana servera ir bans, esmu mēģinājis to noņemt - nesanāk. Rādās, ka bans uz šādas IP nav. Mēģinājām viņam uzlikt visādus patch'us v26,v23.... nevar tik un tā. Citos serveros viņam iet.. tikai manā serverī rādās bans. Varbūt kāds ar kaut ko tādu ir saskāries?
  17. Laba diena. Shodien paradijaas 1 probleema. Serveri spelee tauta, viss ir normaali. nav lagu nekaa. Un tad kad mainaas mape, tad visus speletaajus izmet araa no servera (consule man raada, ka visi iziet ara ar reaason: Time Out). tad vinjiem 2 min paraada kad serveris down, un pec tam atkal dodas spelet. Bet man serveris staav kaa briedis iesleegts. nekas nelago nekaa. Varbuut kads ir saskaries ar sho problemu?
  18. brbrbrbr... izdzees pashu counter-strike. Peec tam noka4aa Counters-trike 1.6 installation un patch v21 Ieinstalee Counter-strike 1.6 un met virsu v21 patchu. Un itkaa visam vajadzeetu iet...
  19. pirms windows reinstall kaut kas taads bija?
×
×
  • Create New...