GooD`MeN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Da bencik!Ko tur var prognozet? Servia nekad vel nebija uzvarejusi!KAs te pedejie ir vinnejushi? Serbia Somija Ukraina Turcija Latvija Igaunija Danija(neesmu droshs) Nu re paskat kas pa valstim uzvarejushas Neko tur ieprieksh nevar prognozeet Lai gana tie punkti debili tiek daliti!taa it kaa butu jau iepreiksh izlozets kas uzvarees!bet nu nez man taa dziesma MOLITVA gaja pie sirds! Krievi arii nekad vel nava uzvarejushi bet pa vinjiem vismaz balso vnk lai kadu hujnju dziedatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 nuu....man arii kaut kas ir japiemetina shajaa lietaa. Izgashanas jau nu taa nebija, zaudetaji me sarii neesam, dziesma bija laba un biju pelnijusi daudz aygstaku vietu. Shogad uz eiroviziju izskatijas tika sutiti visadi pederasti rokisti operdziedataji, poperi etc. Bet nekaa tikko viss nonaca lidz balsoshanai izradijas, ka visiem ir pie kajas cik laba dziesma tev ir. Sogad reali bija Balkanvizija vai Austrovizija. Un diemzel latvieshiem tur draugu nav Un tas nozimee, ka pie punktiem ar ntiekam. Nu ko var gribet, ka tur piedalaas kaut kadas 5 -6 valstis, kas kadreiz bija Yugoslavia un visas nez kpc balso viena par otru Eirovizijai nav nakotne, ja kaut kas netiks mainits. Vel paris gadu shadaa stilaa un chau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Da bencik!Ko tur var prognozet? Servia nekad vel nebija uzvarejusi!KAs te pedejie ir vinnejushi? Serbia Somija Ukraina Turcija Latvija Igaunija Danija(neesmu droshs) Nu re paskat kas pa valstim uzvarejushas Neko tur ieprieksh nevar prognozeet Lai gana tie punkti debili tiek daliti!taa it kaa butu jau iepreiksh izlozets kas uzvarees!bet nu nez man taa dziesma MOLITVA gaja pie sirds! Krievi arii nekad vel nava uzvarejushi bet pa vinjiem vismaz balso vnk lai kadu hujnju dziedatu! Goodman un vai pagajusho gad piedalijaas shadas valstis - Moldovija Serbija Melnkalne Montengro Georgia utt. Varbuut arii kaada piedalijaas, bet shogad bija pilniga izgashanass, es jau neteicu, kad iepriekseejos gados rezultati bija paredzami, bet ja shitaa turpinasies, tad atliek kadai no shim valstiim uztaisiit labu gabalu un vinjiem tikai pa 12 punktiem shkels ieksha Karoche neredzu jeegu veel te strideties par shitaadu djermo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Melnkalne = Montenegro, bencik:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Melnkalne = Montenegro, bencik:) EDD kad tu beigsi mani maciit un izgliitot Zinu zinu, blin pats sapisos meistaribaa ar to melnkalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 BLAAA protam nebus naakotne. Es jums saku!!!!!! Vai latvijai kkadus spicos dzekus dabuut kas pargeerbjas par teletuubijiem un skande nenormaalako roku p.s pirmaaa vieta garanteeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Esmu gatavs deret, ka ja musu bonji penji bledjs dziedatu Krievu valoda, tad norautu KUDISH augstaku vietu! Sporim! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 p.s beef kontu lai varu nosuutit deribu samaksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Nu vajadzeja KALNINJU sutit ar savu beibi!Butu reals shovs un augstaka vieta,jeb arii BUSULIS noteikti butu augstak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 PIEKRIITU, vnk musu tauta nesaprot tur vaig kko jautru, nejaw kkadu nopietnus bonus ka stav plata muti un vis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 VaJaG shovu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Tiesam vareja daudz labakus aisutit , kautvai to gunaru kalninu ar to sievieti resno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now