Jump to content
GIGN Forum

Crosshair

Pimo
 Share

Recommended Posts

cool2.gif Nju taa... Gribeju pavaicaat, kaa var dabuut taadu pashu crosshair pistoleem, ka ak47,m4a1 utt. uzliekot cl_dynamiccrosshair 0?

Cik esmu skatiijies muvikus tur visiem ir taads pats teemeklis pistoleem, kaa ak47 vai kaadam citam no lielajiem ierociem.

20.gif

cool2.gif Nju taa... Gribeju pavaicaat, kaa var dabuut taadu pashu crosshair pistoleem, ka ak47,m4a1 utt. uzliekot cl_dynamiccrosshair 0?

Cik esmu skatiijies muvikus tur visiem ir taads pats teemeklis pistoleem, kaa ak47 vai kaadam citam no lielajiem ierociem.

20.gif

? nesapratu ko tu isti tur murgo! Man ir vienaadi crooshai visiem wepon!

Lielaka dala CS movie ir taisiti ar HLTV, un tapec visur crosshair ir vienadi

Aha sad.gif tocna....baac man vajag dabuut taa lai visiem ierociem teemekli vienaadi!

Edited by Pimo

taa proga tak ir paliigprograma ar to ir vieglaak saut un ta skaitas bleediisanas ja ta ir bledisanas tad ta ir chiitosana un pat chiitosanu liek banu cik zinu

vai ta ta nav paligprograma?

nez bet man liekas k gigna par to liks banu man pat par monolight uzlika ban bet pectam nonema tongue.gif

P.S. ta jau uzliec mo6 vel radaru kur rada ari sienas un pretiniekus

Edited by m3rsy

Aha sad.gif tocna....baac man vajag dabuut taa lai visiem ierociem teemekli vienaadi!

visiem ieročiem jau ir vienādi crosshairi. lol. Kas tev no emkas pārslēdzoties uz pistoli nomainās crosshaira krāsa un izmērs?

visiem ieročiem jau ir vienādi crosshairi. lol. Kas tev no emkas pārslēdzoties uz pistoli nomainās crosshaira krāsa un izmērs?

neenu man tagad(sen) uzliku cl_dynamiccrosshair 0 un man automaatiem ir mazs teemeklis, bet kad uzsleedzu uz pistoli vai knife tas paplasinaas....

smiliez.de_2125.gif man nemainaas lielums un kraasa smiliez.de_2469.gif

Taa izskataas manas pistoles Crosshairs:

user posted image

Edited by Pimo

tas jau tapat nenoziimee ka jo mazaaks crosshairs jo vieglak ielikt galvaas

nu es nezinu vai tas ko deba 10BeasT skairtaas chiiti vai ne bet neiesaku labak macies ar defaultajiem

Nu jaa ar defaultiem jaamacaas ir, bet bik vieglaak gribaas lai buutu! tongue.gif

Pimo,uzliec Options>Multiplayer> Tur ir krasa un lielums.Uzliec kadu veelies.Un pistolem,emkai,kalaasham visiem ir vienads crosh... Vienkarshi uzpiec ctrl un ej pa zemi,tad tev vins klus mazaks.Ta jau nevar nomainit.

Pimo,uzliec Options>Multiplayer> Tur ir krasa un lielums.Uzliec kadu veelies.Un pistolem,emkai,kalaasham visiem ir vienads crosh... Vienkarshi uzpiec ctrl un ej pa zemi,tad tev vins klus mazaks.Ta jau nevar nomainit.

biggrin.gif:D jaa visu laiku ieshu tupus ne? ar cl_dynamisccrosshair 0 kad tupjaas nepamazinaas! 18.gif

lol neesi vel sapratis ka bez paliigprogramaam (chiitiem) nevar to dabut gatavu un lielaka dala pat pec skriiniem nav sapratushi vina domu omfg lol nav iespejams visiem vienaads lielums var izveleties med large small un dynamic 0 ir ka kad tu skrien tupies lec vai nez ko veld ari vislaik ir vienaads crosshairs a dynamic 1 ir taka defaultaa ka tu skrien paplashinaas kad tupies pamazinas...

Un es gribu dabuut shitaadu pistolem:

http://seals.clan.su/_ld/0/6_Untitled-1.jpg

Saproti, ka tas ir uzņemts no HLTV un tur mērķīts ir mazāks, tādu mērķi tu pistolei sev nedabūsi, ja nu vineīgi ar kkādiem čītiem etc. Samierinies vienkārši. Un visiem ir tā, ka pistolei ir lielāks, bet neviens nesūdzās. rolleyes.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...