UrbanAstronaut Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Minority trapija cokuma !! Es piem. vispar pec 17.00 , kad beidzas darbs neesmu ne pie pc , ne pie tv. Iznjemot vakarus , kad nba iet kada spele. (PO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ja būtu reiniks braucis, tad viņš ar savu "Es Skrienu" multilanguage popsongu būtu ticis cauri pirmajai izlasei...bet nu tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Ja būtu reiniks braucis, tad viņš ar savu "Es Skrienu" multilanguage popsongu būtu ticis cauri pirmajai izlasei...bet nu tas tā. Es arii domaju ka vinsh butu izskrejis cauri pusfinalam, bet Bandzhoo Laura nebija nemaz tik slikta...Shogad kaut kaa savadaks visiem tas stilinsh...Vinsh ar savu kaljinkas dejoshanu butu panjemis..Paskataas kaa citi izmanto tos ekraanus, musejie galiigi garam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts