Jump to content
GIGN Forum

Umm....

Th3_Hollow
 Share

Recommended Posts

Ir arī viena cita iespēja.

Ieej cietajā diskā/program files/windows un izdzēs mapi system32. Kompi slēdzot iekšā no jauna faili atgriezīsies, bet bez visādām haļerām, tai skaitā bana uz gign.

p.s. es centos

Edited by Traffic

Ieej cietajā diskā/program files/windows un izdzēs mapi system32. Kompi slēdzot iekšā no jauna faili atgriezīsies, bet bez visādām haļerām, tai skaitā bana uz gign.

p.s. es centos

Parbaudīts viss stradā smiliez.de_2125.gif

Edit: Domāju ka tev to neviens neteiks tongue.gif

Edited by 10BaseT

Pārbaudīts! To mapi nemaz nevar izdzēst!!!

Lol to mapi var izdzest! Vel atceros labos laikos mums skola ir tada lieta ka informalitk( biggrin.gif ) kr4 atnaca viens musu skolens un izdzesa 3~4 datoriem windows mapiti un booom...Dators iet, bet kad sledz ieksha uzmet error biggrin.gif!! Pats labakais ka vins ta izdarija un jautaja skolotajam kas ir noticis kompjiem ka nestrada!! uchiks biggrin.gif es tak visu nezinu !! biggrin.gif tur taks idinjam jabut lai nesaprastu!! erroer bija...

IZTULKOSHU
: KOMPIS NEVAR ATRAST ****(KAUT KADU FAILU).EXE ROFL

p.s. es centos

Nebrīnies, ja tevi kāds pēc tam gribēs nosist. Lai gan pats vainīgs, ka tik stulbs smile.gif

es nezinu, man pašam izdevās izdzēst. Pamēģini atsevišķi tos failiņus tajā system32 mapītē padzēst.

macho jūs mani tā pat neatradīsiet, tāpēc nesanāks mani nosist. huh atgriezīsies čīteri jums.

Tā kā ID, manuprāt, ir saistīts ar IP, tad vnk nomaini to.

kaut arī šitas variants arī bij ticams:

es nezinu, man pašam izdevās izdzēst. Pamēģini atsevišķi tos failiņus tajā system32 mapītē padzēst.
thumbsup.gif

Ai da beidzat dzekam pist pratu...pashi butu ar jums tapat te izdariitos!

Izdzesiisi to mapi nojuks windows...Mainiit ID hmm nav ne jausmas pamekle google! Vai tas vispar iespejams...

LOOLLLLL jā jā paprasi google laugh.gif

vintage, domā viņš nav provējis? Un id (tam kas gignā norāda uz čīteri) nav nekāda saistība ar ip, to vari mainīt kā zeķes happy.gif

.. juus te kurinat..

nezinu, manuprāt, nebūtu baigi gudri to mapi izdzēst.. >< tikai priekš tam, lai "nomainītu" cs id.. bullshiiiiit .. vai arī kompi pārinstalēt.. tak vienkārši zabej. na cs.gign.lv un mauc spēlēt cs.Pok3m0ni_pavNo.lv or smth like that..

nopērc steamu un būs tev cits, savs ahūnais steam id. cool2.gif

Edited by JANsis

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...