cHiKy^ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nu tad beidzot ir iznacis man FragMovie shis video tikai nemt no 3 dienu speleshanas gign.lv taka laipni lugti skatities Kacha Velc te labakai kvalitatei Skaties Draugiem.lv Skaties Butu loti pateicigs ja macho vai kads cits varetu pievienot sho tev movie gign.lv failiem vnk yy.lv suuka un jamaksa ja protam jums nav zel 35.santimi par sms P.S ludzu sakiet kas jums nepatik kas patik ko vajadzetu utt karoci savus + un - !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Man nepaTikk tas ka 35.santimi jamaksa lai novilktu muviju Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nekas īpašs - no in-game sound. Mūzika vispār nepiestāv. Fragi nekas īpašs, nav jēgas likt filmiņā kur tu sagaidi 2 pretiniekus uz skaņu un ieliec viņiem ķirbī. Drīzāk jāliek situācijas, kur tu esi grūti izgājis no grūtām situācijām ar shoot back. Tas tā, ja runa iet par pub movie... 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sorry, bet movie vnk SMIRD! 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiKy^ Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 kas tev taja movija nepatika !!! udzu saki lai es varu macities no savam kluudam!!! bushu pateicigs kautvai par kritiku !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 kas tev taja movija nepatika !!! udzu saki lai es varu macities no savam kluudam!!! bushu pateicigs kautvai par kritiku !!! pilnigi saprotams ka grafika del Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Deam chiky kāda jēga tev no ŠITāda, no kā fragi ir no 3 dienām, un piedevām vēl suck`s, kr4 kļūdas - Mūzika jau nu pilnīgi NEDER Efektus prasījās tie ir 2 galvenie, ko tev vajadzēja izdarīt un tad arī redzētu kāds sanāktu, par mūziku šādos CS mūvijos prasās tāda ātra Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiKy^ Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 ja vel no yy.lv tad grafika ir ok bet draugiem.lv un youtobe SUCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Tev mūvijs .zip arhīvā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiKy^ Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 JAA tikai vajaga samaksat tos jobanos 35.sant par sms debiili sorry par mat bet tas tiesham taa ira gribetos lai macho ja vinam nav zel 35 sani un ieliek to gign.lv/failos butu loti forshi nebutu vairak nevinam jamaksa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Shaubos, vai vispaar kaads maksaas 35 santiimus, par kkaadu CS moviku... Veel jo iipashi taapeec, ka to var apskatiit tajos citos linkos... Bet runaajot par movie, skataami... Protams, ka truuka tie effekti un vareeji arii labaaku muzonu pielikt.. Ja shis ir tavs pirmais movie, tad nekaadu iipasho kritiku no manis nesanjemsi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 fuuu , muuzika nepatika , fragi daudzi bija -1 , -2 ! nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHiKy^ Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Nja tas man 1 ka ari ne pedejas visi macas no savam kludam taka !!! saturadies mosh buss kautkas reals !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Efekti 0, vienigi tur kur tu pietuvinaji Dziesma 1, vareja atrast kk labaku Fragi - Un nu ja tu esi tik gudrs un uztaisiji tik lielu movie, tad liecSEIT citadak jau sak besit ta kvalitate kas ari ir 0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 man patika 6,7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 cs movie vispār nekad nepiestāv kkas no rap, hip-hop, r'n'b jāņem kluba mūzika, vai rock Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 kas tev taja movija nepatika !!! udzu saki lai es varu macities no savam kluudam!!! bushu pateicigs kautvai par kritiku !!! 1) Grafon! 2) Muzons 3) Fragi galiigi ikdienišķi kuri man ir katru dienu! 4) zlaboju atdziimiiti pa centibu! 4/10 PS nesi vismas nesekmigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 cs movie vispār nekad nepiestāv kkas no rap, hip-hop, r'n'b jāņem kluba mūzika, vai rock Ja māk saskaņot viss der, pat latviešu šlāger bums & Man patika 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 nu so-so fragi dazhi bija sakariigi, bet dazhi bija vnk peedeejie **** nesaprotu jeegu likt fragus kur tu no muguras kaadu novaac? un veel tie -1 arii nebija vajadziigi, nebiij nekas ippash un un un veel vertigo fragi prosta sucks! paareejie bij ok! muuzika manupraat pilniigaa "dibenaa" 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nepatika, efekti 0 un varēja redzēt kad Fragus ilgi neesi vācis Kapeec neuztaisiiji zip Formātu un tad neliki yy.lv ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sākums Beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Butu loti pateicigs ja macho vai kads cits varetu pievienot sho tev movie gign.lv failiem vnk yy.lv suuka un jamaksa ja protam jums nav zel 35.santimi par sms Mans iteikums tew :Ieliec seit Un nebus jamaksa nekadi 35 sant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Skatījos caur youtube, jo netaiso tērēt 35 sant. par kautkādu movie. Tāpat zināju, ka nebūs nekāds labais.. Tātad: Grafika - 2/10 Mūzika - 4/10 Fragi - 6/10. Centies biji.. 2 + 4 + 6 = 12. 12 : 3 = 4. Kopumā: 4/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Tā kā tas ir tavs pirmais moviks tad, nekritizēšu ,bet teikšu kā ir Grafika - Mūzika nav priekš CS mūuvijiem ... Malacis vismaz centies 7/10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) to4na radoshais $hits 3/10 turklat boti preti stav vismaz izskatijas _Yu-Gi-Oh__ vajag macet un tad gandriz uz visiem var muviju taisit iznjemot kkadus slagerus u.c. sudus Edited May 11, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now