Traffic Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Kr4 es ar winraru uzlieku saspiest filmu, kas ir 701mb liela, lieku uz best. Kad saspiešana ir galā iznākums ir šāds - 694mb. Tātad uz best viņš saspieda tikai 7mb Kas tad būtu uz fastest modes? 1kb samazinātu. Nu un kr4 kautgan diska ietilpība ir itkā 701mb, tā filma neierakstās. Tad nu varbūt zināt kādu labāku "saspiedēju" par winrar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ja nemaldos tad uz normal speed viņš norm saspiež... un ja kas tad vari rakstīt 2 diskos un ar "Windows Movie Maker" vari sadalīt uz pusēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) nogriez filmai beigu titrus nost. vismaz es tā daru p.s. nogriezt var ar to pašu movie makeri vai arī ierakstot googlē "download video cutter" edit: nopērc 800 Mb matricu Edited May 6, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 WinRARs defaultā, manuprāt, nemaz neko daudz nav paredzēts spiest, tam ir citas programmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Raksti diskus ar overburn. Ietilps vairaak par 700MB, atkariigs no pasha diska. To pie nero tools kkur var izmegjiaat, cik daudz diskaa ietilpst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Nero man uzrāda, ka diska tielilpība ir 703mb, bet rakstot 694mb lielu failu neierakstās. Pamēģināju uzlikt overburn un viens disks ierakstījās, otrs nē. Ar windows movie maker man filmu nevar atvērt, jo nav kodeku. googlē atradu vēl kkādu progu, bet to palaižot uzmeta dont send erroru. Un sapratu, ka man tādu progu vispār nevajag, jo filma jau ir pārdalīta uz pusēm un pirmajā diskā, kas ir pats lielākais man arī nav ko nogriezt nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Winrars saspiež diezgan, bet ne vienu failu, ja arhīvā būtu 100 faili tad rezultāts būtu savādāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now