meduuza Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Čau , kā var uztaisīt Cs servaku , labu !? Piee reizes kur varēja taisīt Cs istabas / mapes?? Es jau zinu , ka daudzi teiks lai palasu to par worm , bet man izlec kaut kāds logs .. Ar skaitljiem , ka tur ir 67895 a man ir 25756 ... Nuu kaut kā tā , īsti neatceros.. Un kurā mājas lapā var būt ir kāda pamācība vai kkas tāds?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Yu-Gi-Oh__ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Varbūt varēji sākt ar to, ka noskaidrot kas tas tev par erroru! p.s Kas tas tev par erroru (tb kurā vietā?)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 ieieij TE(mans forums) un sataisi sev serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Nūū es izdzēsu to saucamo , programmu winoms tools update (kkas tāds) , un vfairs neatceros kur tas worm to pamācību rakstīja , tā jau varētu pateikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Sprīdīt tas arī ir tas no kuru taisīju , tikai tas bija te : gign.lv un es nezinu kur lai novelt to update tool head (kkaa tā viņu sauca) lai varētu pateikt kas tas bija par erroru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 В , un bija tвds errors ka es visp . neko nevaru ta kв vinjв ieiet nemaz par to ЄUN" nerunвjot --> Could not initalize installation.File size expected = 703533 , size returned = 232140. Tвds lыk "errors" tipa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Tev laikam pats fails ir brāķis. Kachaa jaunu. Un izmanto pogu edit un netaisi doublepost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Man patīk taisīt double postu! Ā , un es to failu nolādēju tur kur tas worm pateica.. Tad jau sanāk ka tas vienalga var būt brāķis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Par doublepostu taisiishanu nokjersi kaadu waarnu. Pamegjini to, ko es pievienoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Ko nozīmē vārna? Nu nolādēju , bet man atverās viņš tanī melnajā logā!! Nu tur kur tas worm teica iejiet run .. nu tadī (<<<<CONSOLE>>>>) tanī man atverās! Ko tas nozīmē? Nu viņš man atrveras tanī konsolē nolādējas , un tad pras avai pievienot "some files" es saku yes! Nu un tad kad man tanī consolē nolādējas līdz galam , parādās daudz teksta un iziet automaticaly ārā no turiens! Un es neko nevaru izdarīt , nemaz nerunājot par isntalēšanu! Un ja es netaicu jaunus tos tekstiņus , tad jau tu nevarēsi zināt , vai es emsu papildinājusi šo forumu vai nē!! Edited May 4, 2007 by meduuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Waarna ir warning. Un pa teemu: Ja tu no taas pamacibas nesaproti ka taisit serveri, tad tev tas nav lemts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Sapratu , man nelādējas tas ten! Man viņš ir consolī ierakstīts un nevar vinju instalēt.. Tas ko tu man iedevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 1) nosaujies 2) pameigini parlasit 10 reizes, padomat vai vsp tev ko tadu vajg un tad vel maigini! 3) betnu sadu frazi foruma lasijis esmu daudzas reizes, un tiesam! Ja tu pec sam pamaciban nefiga nevari izdarit, nu tad tev nav lemts, vainu vsm pabeidz 9klasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 nu varu!!! vnk. man taa proga nav kaartiiigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Nevaino progu tajaa, ka tu nemaki LASIIT!! Nez kaapec visiem proga iet, iznjemot tevi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ATKARTOSU LAI TU IZLASITU! PARLASI WORMA PAMACIBU, VAINU MAKSA MAN 20LS UZLIKSU ES TEV FREEBSD UN UZ VINJA SERVERI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 (edited) Man viss aizgāja , uztaisīju visu pēc viņa pamācības , viss vnk. lieliski BET... tAD PĒDĒJAIS KA JĀPALAIŽ TIPA ŠORTUCS KAS BIJA JĀUZTAISA HLDS.EXE tad man izlec errors - unable to load engine , image is corrupt. Ko tas noziimee? Ā viss izdevās es vnk. biju izdzēsusi vienu dll failu Lan! Bet probl. tāda ka tad kad bija jaakonfiguree visi tie tev //scroll// nu kaadi burti buus , un tad bija runa arī par paroli , bet man nemaz nebija nekas tāds tanī failā : amx_password_field "_pw" man tāds nebija līdz ar to es nezinu ko tani consolē rakstīt , pasakiet kur var to uzrakstīt , un kur jāraksta sava izdomātā parolee... Edited May 5, 2007 by meduuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now