TI-83+ Silver Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) Labas dienas. Topiks izsaka visu ko es gribeetu. Zinu, ka xm skaitas super-puper tiesiiba, vismaz uz CS. Uz CSDM gribu to galvenokaart prieksh taa, lai mainiitu kartes, kad maz tautas, kas turklaat nevar vienoties, kura cita buus labaaka tautas piesaistiishanai. Diemzheel ar vote taados gadiijumos nepietiek... Visi diemzheel piekriit, ka vajag mainiit, bet taa kaa konkreetaa karte dazhiem nepatiik, tad nobalso pret, ij chush Uzvedos kaartiigi, daudz nespamoju, visi mani miil, chiiterus gan neatpaziistu Edit: Aaa, un kameer xk vairs nerukaa, gribeetu arii xb paluugt. Chiiterus nekjershu neatpaziistu, kaa pieraada l33t gadiijums. Bet toties mukjes bruukjeetaajiem atvaljinaajumus gan iedotu labpraat (taadiem, kas speciaali provocee un nu dikti censhas) Edited May 3, 2007 by TI-83+ Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) rec rec no manis(ja vien es varu un mans rec kautko dod)sitas norm čalīts-veselas 20 min spec vēroja vai neesmu čiiters-i nervi arii tiiri ja kautko parprasa čalīts atbild nevis kaa daudzi "ļaunie" admini pasuuta dirst Edited May 3, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 O, šo čali atbalstu par visiem 100% domāju gadu gaitā ir atststājis par sevi labu iespaidu - normāli domājošu cilvēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Labi Silvers norm Elite Kexxx Tik pedejai laikaa online time un paradishanas shvaka Bet butiba positive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Silveru gruuti neatbalstiit Heads up from me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 kalkulačka bija labs un tu biji pirmais IB cilvēks, ko es redzēju spēlējam GIGNā Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 kāda runa! vēja runa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts