Jump to content
GIGN Forum

Dj Tiesto Ogre!


Edgars2005
 Share

Recommended Posts

Dj Tiësto

Pēc ilgstošām pārrunām ir notikusi vienošanās ar DJ Tiesto par uzstāšanos Latvijā un šī gada 7. jūnijā Ogres estrādē notiks pasākums ar DJ Tiesto piedalīšanos. Par DJ Tiesto ?īstumu? nav nekādu šaubu, pagaidām gan DJ Tiesto oficiālajā mājas lapā (www.tiesto.com) šī informācija nav lasāma, bet līdz 1. maijam arī šajā mājas lapā būs atrodama informācija par koncertu Ogrē.

DJ Tiesto uzstāšanās neatpaliks no citur pasaulē notiekošajām ? būs milzīgi diodu ekrāni, koncertu pavadīs vairāk kā 100 prožektoru un 4 lāzeru radīts gaismu šovs, grandiozam salūtam tiks izmantoti 500 kilogrami pirotehniskas.

DJ Tiesto ir pasaulē pirmais dīdžejs, kuram uz savu solo uzstāšanos izdevies pulcēt vairāk kā 25 000 klausītāju, pirmais DJ, kurš uzstājies Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā (2004. gadā, Atēnās).

Pasaules slavu guvušais DJ Tiesto dzimis 1969. gadā un viņa īstais vārds ir Tijs Verwest. Pirmās kompozījas sacerējis jau 12 gadu vecumā, bet pirmā uzstāšanās (vietējā klubā, kurā vienlaikus varēja uzturēties ne vairāk kā 200 apmeklētāju) notikusi, kad Tijs bijis tikai 14 gadus vecs. Jaunrades sākumā viņam apkārt nav bijuši citi dīdžeji, līdz ar to viņa daiļradi neietekmēja citu idejas un citu mūzikas stils, tā DJ Tiesto attīstot tikai sev vien raksturīgo un unikālo stilu.

DJ Tiesto mūzikā bijuši dažādi periodi, spēlējis acid house un new beat, house, trance?, bet, kā apgalvo pat dīdžejs, ar saviem šoviem apceļojot pasauli, guvis daudz dažādu iespaidu, kas radījuši īsto DJ Tiesto, kura uzstāšanās laikā klausītājs spēs izbaudīt visu - gan trance, gan house, gan techno un šo stilu sajaukumu droši var dēvēt par labāko, ko deju pasaule piedzīvojusi.

DJ Tiesto savas uzstāšanās laikā necenšas izmantot ?gabalus?, kas populāri dotajā brīdī, bet gan vadās pēc savām sajūtām, turklāt, tas viņam izdodas tik veiksmīgi, ka atmiņā paliek uz ilgu laiku.

Hitu statusu ieguvušie DJ Tiseto skaņdarbu saraksts ir milzīgs: Traffic, Sparkles, Delirium feat. Sarah Mc Lachlan ? Silance, Green Court feat. Devision ? Shining (DJ Tiesto remix)?..

NEW information

Pašlaik pasaules slavu piedzīvo Tiesto autorprojekts ?Elements of Life?. Pasākuma organizatori sola, ka Eiropas tūres ietvaros gaidāmā Tiesto uzstāšanās Ogres estrādē jaudas ziņā neatpaliks no projekta oriģinālkoncepta.

Tiesto uzstāšanās tehniskā puse solās būt ne mazāk iespaidīga. Organizatori sola instalēt diodu ekrānus ar 40 metru kopējo garumu, 70 KW skaņas un izmantot pustonnu pirotehnikas. Vairāk kā 100 prožektoru radīs savdabīgu ?Gaismas? efektu, bet četri jaudīgi lāzeri valdīs pār galveno deju arēnu.

Holandes superdīdžejs - Tiesto (aka Tijs Verwest) aizvadītos trīs gadus pavadījis globālajā slavas mērogā. No 2002?2004 viņš pabijis DJ Magazine's Top 100 pirmajā vietā. Viņš ir pirmais dīdžejs, kurš uz savu solo uzstāšanos stadionā spējis pulcēt 25,000 cilvēku un pirmais, kurš uzstājies 2004.gada Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Atēnās. Šobrīd viņš ir viena no visu laiku lielākajām planētas trance mūzikas autoritātēm

Pavisam nesen viņš trešo reizi saņēma "Dutch 3FM" balvu kā gada labākais Holandes artists, kategorijā "DANCE", bet 22. martā Maiami notiekošajā ?Winter Music Conference? viņš ieguva trīs ?International Dance Music Awards? balvas:

Best Global DJ,

Best Progressive House/Trance track par 'Dance4Life - Tiësto ft. Maxi Jazz'

Best Full Length DJ Mix CD priekš viņa 'In Search of Sunrise 5' mix izlases.

Tiesto kopā ar vēl desmit pasaules mēroga deju mūzikas zvaigznēm ir iesaistījies projektā ?Dance4Live?, cīņai pret AIDS. Viņa un Faithless solista Maxi Jazz kopīgi radītais singls 'Dance4Life - Tiësto ft. Maxi Jazz' kļuva par šī starptautiskā projekta himnu.

Edited by Edgars2005
Link to comment
Share on other sites

No sākuma man likās, ka feiks, kad uzzināju pirms nedēļās. Bet kad apskatījos tour list, sapratu, ka iespēja ir diezgan liela, ka būs pats tiesto. Mani pārliecināja viņa nākamais koncis 9. jūnijā pēterburgā.

2 Edgars

BĻEĢ IDIOT, uztaisi vēls 65 postus ar smirdīgiem smailijiem.

Link to comment
Share on other sites

par to jau biju dzirdējis pirms kādas nedēļas, bet nebija ticības, ka būs pats DJ Tiesto. bet 09.06 koncis Pēterburgā izklausās cerīgi arī koncim Ogrē smile.gif

mkey, tad jau būs jāiet pirkt biļete dry.gif

edit: bļeģ, tas sanāk rīt un man nav naudas upset.gif krch būs jāatņem bratonam nunu.gif

p.s. smailiji ftw

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

kāds sakaras kaut kam superforšam ar lēkajošu kaku?

pec kakas vins neizskataas.. un uz to crazy frogu domaaju buss mazliet mazaak cilveeku ka uz tiesto .. evil6.gif

personiigi agraak pa6am bija uz mp3 crazy frogs laugh.gif

EDIT: kludas zaban.gif

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

mby ir kdam velme kkadu kopawku veidot? vien mta neomuligi butu ..

hmm benciku vajadzetu pierunat

un Ali smile.gif

maybe tās biļetes var netā nopirkt. vnk uz kasēm pēc skolas liela jēga nav iet, it sevišķi centrā

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

OMFG TIESTO FTW!!!

JĀĶER VIP BIĻEETE KAMĒR VAR!!@!$@

EDIIIIIIIIIIT !::!:!::: : : ::

Tikai vienu dienu (trešdien, 02.05.07) visās Biļešu Servisa kasēs (http://www.bilesuserviss.lv) un Ogrē Nakts Klubā ?BERMUDS?, biļetes varēs iegādāties par 5Ls. Pēc tam biļetes būs dārgākas.

RUSHOJAM PEEC TIKETIEM!

Edited by overmind
Link to comment
Share on other sites

Bleee vakar vareja nopirkt, pa 5 ls biju darba netiku lidz bilesuservisam sad.gif Karoche pasakumu nevar laist garaam smile.gif

p.s. Protams cerams juus ziniet, kad lietus laikaa estrade nav jumta virs galvas biggrin.gif

cmooon normaljna pa lietu vareetu izaardiities biggrin.gif

PS diemzheel ar nebija vakar 5iisha taa jau pakjertu nu nekas ...

buus vien jaalaizh ...

jaacer ka exaameni paaraak bliivi nav tajaa laikaa biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Jeeeehuuuu biletes kabataaa !!!

Karoche viennozimigi kaut ko kopistisku javeido, naks tuvaak kaut ko izdomashu, varetu kada barchika iemest pa alam un piliit smile.gif Cik dzirdeju atpakal buus specials vilciens uz Rigu no tiesto koncerta smile.gif Vot taja vilcienaa buus jautri !

Blee diviit tu 100 gadus neesi redzeets, vajag sabidiit biggrin.gif Un Degli arii vajag paraut lidzi ar lavrx?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...