Champions! Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 es redzu shito : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 shito es redzu paskatoties pa labi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Ok , let's tell about other side ! Taaks , ar ko saaksim... Aa jaa nu pareizi , ar tuvaako pie maajas Taaks , pie maajas visaa garumaa (nu piebraucamaa iela) ir kaadas 6 mashiinas , tur viena taada jauna mazda , taaks tad ir kaut kaads shits nu kjipa zaaliite uz kuras koki , asfalteeta tacinja , un tad atkal zaaliite un koki , tikai tajaa pusee ir elektriskaa buudinja (hz kaa sauc ) , tad tur taalaak iet bulvaaris , kjipa pievienuju ziimeejumu (lai gan tur saprast nevar neko , nu labi, kaut ko var , tikai ja neskataas peec meeroga) , tad naak preteejaas maajas iemiitnieku noliktaas mashiinas un preteejaa maaja , taaks , aa bulvaari pa vidu (nu uz viena taa shita kas ir pa vidu ) Atrodas kaut kaads jociigs koks kuram lapas ir lillaa kraasaa un 3 sudrabegles (laikam) kuraam apzaagjeeja apaksheejos zarus , jo mees kaapaam augshaa un arii kritaam lejaa , aj , gandriiz piemirsu , tur ir superdaudz suudi , taa kaa caurstaigaat ir praktiski neiespeejami , pa labi atrodas LLU Veterinaarais shits , nu protams veel taalaak kojas (nu tas pa visam cits staasts) , pie veterinaaraa shita ir taads kaa aplis (kjipa labs asfalts , nesen uzliets) , un tur parasti visi taadi (12~18 gadiigi ) seezj baraa un speelee vai kaut kaadu citu shitu dara ! taalaak aiz LLU atrodas pati kliinika , un visi slimie dziivnieki (vai nav jauki ?) , it iipashi jauki ir tad , ja dedzina mirushos dziivniekus , ljoti labs aromaats gaisaa , bet visslabaakais aromaats ja dedzina dziivniekus tad kad ir jauns cukurbieshu pievedums (skat. ieprieksheejo staastu) , bet tas jau atkal cits staasts , taalaak pa stuuri var veerot RAF masiva maajas , paskatamies pa kreisi , hmz , tur nekkaa laba nav , ja nu vieniigi BMX trase kur pavadiitas daudzas vasaras , un izciestas daudzas traumas. Aa un no priekshas bikiit uz saaniem paskatoties paveras acu skatienam Mans Fakingaa skola , un uudenstornis , kur parasti salien viskautkaadi urljiki (nez , laikam ostiit liimi) paskatoties zemaak bet tajaa pashaa virzienaa veerojamas kaut kaaadas privaatenes. veel paskatoties uz RAF masiiva pusi , var ieraudziit garaazjas. Bet ja neskaita to ka atrodamies starpaa visiem shitiem (piem. veterinaaraa kliinika , cukurfabrika , Lielaas benziina tvertnes , vilciena sliedes - nu taa pataalaak bik , bet var redzeet , urlaam no rafa un cukurfabrikas rajona) shis ir ljoti jauks rajons. untitled.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 champion tas gadijuma nav tur bikjernieku mezhaa?nu no slimniicas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 apbriinoju radlera zinashanas par Riigu a Championam gan buutu jaapriecaajas - padomaa, cik nedaudziem no mums pie maajas ir mezhs.. hmmpf, es dziivoju netaalu no Riigas centra. Briivibas iela- netiirs, putekljains un skalsh rajons. btw macho- tas ir gandriiz tieshi pretim Picha maajam, tev vajadzeetu zinaat. Pa labi no kompa ir logs, kursh driiz staavees valjaa 24/7, jo buus mana uuber-miiljaa vasara .. tajaas retajaas vasaras naktiis, kad esmu Riigas maajaas un blenzhu monitoraa, ik pa laikam paveeroju Statoil benziintanku tieshi pretim manam lodzinjam. parasti tur ap 03.00 saakas aktiiva darbiiba un es pat atraujos no ekraana, lai ar teejas kruuzi rokaa paveerotu, kaa cilveeki pie labas un pietiekoshi skaljas muuzikas (piemeram Snap - Rhythm is a Dancer ) ietuseetu savaas mashiinaas. Dazreiz arii policija atnaak ietuseet, tos parasti izsauc mani kaiminji, un jautriiba aatri vien beidzas, jo nereti tiek izmantotas visai radikaalas metodes . Eniveiz, nav tik slikti, kaa vareetu buut, jo pa logu skatities ir interesanti, publika apgrozaas raibu raibaa.. Pie tam apkart tam benziintankam ir daudz koki, taa ka skats nav paaraak slikts. apmeram 600m attaalumaa aiz benziintanka un aiz 5-staavenes redzams pareizticiigo katedraales tornis. shur tur veel pa kaadai daudzstaavu maajai.. vispaar esmu apmierinaats, jo vismaz saule pa dienu spiid logos, un nav visu gadu jaatup eenaa- ja logi buutu uz pagalmu... brrrr es domaaju, ka nav paaraak slikti, nu noteikti ne sliktaakais variants . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 tas statjiks ir labi zinaams. un ka tik tu EDD nedziivo kjiegjelju maajaa (vot aizmirsu vai tie bija sarkani vai dzelteni silikaatbriinumi) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Es izejoot uz balkona, redzu, kaa 10 kakji ielenc nabaga suniiti, paaris vecus kokus, suudupiiti, un apaksheejo kaiminju, kas seezh apenees un smeekjee ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 (edited) ne-e, Outlaw, tu laikam paarprati, es dziivoju paari ielai pretim statoilam, taa kjiegjelju maaja ir AIZ statoila no manas puses. Aijj, Lirelsam gan labs skats paveraas Edited April 20, 2004 by EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 champion tas gadijuma nav tur bikjernieku mezhaa?nu no slimniicas? nein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Es izejoot uz balkona, redzu, kaa 10 kakji ielenc nabaga suniiti, paaris vecus kokus, suudupiiti, un apaksheejo kaiminju, kas seezh apenees un smeekjee ... Man patīk īsi un kodolīgi apraksti par apkārt notiekošo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 man gan referaati labaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 pa logu aaraa redzamas 3.kaiminju maajas... tuujas.. celjsh.. un vekals... viss iisumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Teeks. Preciizi uz doto momentu es redzu kaukaadu koku, elektriibas shita buudeli un kaukadaas Maiznieciibas augstskolas (aa jaa pavaarskolas) forsho garo paviljonu kur tie kexi cep visaadus shitus. Veel, patlaban divi puisiishi njemas ap elektriibas maajeles jumtu. Oi, viens kaapj lejaa. Oho, noleca. Laikam nemaz tik augstu nebija. Pa to sakaino koku tur var uzkaapt. Uz elektriibas budkas shiis puses ir uzrakstiits tikai burts E. To budku meedz paarkraasot reizi gadaa. Zheel, jo agraak tur bija forshs seksa komikss uzziimeets taa ka visa shii maajas dalja vareeja to redzeet. Veel no mana pirmaa staava var redzeet daudz zaales kas aug pie maajas, celju kas iet gar forsho paviljonshitu un nedaudz kaada koka zarus tepat pie loga. Nav jau nekaads superskats jo paviljonshits ir priekshaa stadionam un celjam. Ak veel labajaa augsheejaa loga pusee var samaniit virs paviljonshita skurstenjveidiigu shitu kas ir forshajai meebelju fabrikai "Teikai". hvz kas tur tagad notiek..... nu ja. eee, siikie kaukaadus suudus atrada.... tagad njemaas ar shiem. Ak nu jaa, ik pa briidim kaads cilveeks vedot suni paiet logam garaam. Nu taa nekas iipashs... un jums? LOL Ja cits buutu uzrakstiijis shitaadu shitu tad buutu Topic Closed vai kas tamliidziigs, bet macho jau ir savaacis diezgan daudz pakaljkladzinaataaju Marchello Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Es reeeeedzu sauli kas man muuzham spiiid aciis, kaiminju maaju, lielu laukumu, koku(lielu) pareizaak sakot kokus, kaimunsh dedzina savas drazas, mashiinas un divus siikos kas iet pa celju un rij visaadas konchas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 nu bet es esmu --> vareetu likt kaut kaadas bildes un pec tamv aidzetu uzminet kur / kas tas ir nez buutu man liekas pavisam ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 (edited) hippij jaa tas ir riiga aaj macho, bet taa bija tikai viena puse no pagalma taalaakaa gala, tad veel tak ir skats uz leju (no 3. staava focheets), un pagalma otra puse ak jaa un veel skats aiz maajas, iisumaa varu pateikt... maskavas iela , tramvaja sliedes... taa nu veikals (ja veel ir uz vietas tad saucaas "Mego" )(tad tur tagad vispaar uz momentu nezinu kas tur taga atrodaas iespeejams ka kaukaads audumu veikals un kaukaada speeleju zaale.. vismaz kaadreiz bija ...tad kiosks ar mazu staavvietu... koki... zaaliite... kaukaadas paaris devinjstaavenes ai zinat gruuti tagad to skatu iedomaaties... nee nu protams arii cilveeki ... bet nu taa kaa to skatu neredzu tad nevaru pateikt.. aj ko tad es veel staastu kaa latvijaa izskataas Edited April 20, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 aa luuk shaadi gadiijumi arii sastopami pagalmaa (skat. meiteni ielas viduu (apdzeerusies)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 anfis, ta bilde taada miglaina ;P Izskataas, ka fotograafets ~5 staava ar 0.3 megapikselju fotku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 20, 2004 Author Report Share Posted April 20, 2004 LOL Ja cits buutu uzrakstiijis shitaadu shitu tad buutu Topic Closed vai kas tamliidziigs, bet macho jau ir savaacis diezgan daudz pakaljkladzinaataaju Marchello nu nu. tas jau pietiekoshi interesanti. btw EDD - ja sanaak tad vasaras piektdienaas uzmet aci ik pa briidim uz ielu. Mosh kaukur peec 00:00 paariitis alkaanu vilksies uz neviltoti skaisto melno kjiegjeljmaaju kost Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 hmm tajaa bildee visas ir apdzeerushaas. btw bija focheets hmm vai nu no 3 vai nu no 5 staava iisti neatceros jo bija biistami radities meitenju tuvumaa tajaa dienaa vinjas mani gribeeja sist bet veelaak vakaraa viss gan mainiijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 20, 2004 Author Report Share Posted April 20, 2004 hmm tajaa bildee visas ir apdzeerushaas. btw bija focheets hmm vai nu no 3 vai nu no 5 staava iisti neatceros jo bija biistami radities meitenju tuvumaa tajaa dienaa vinjas mani gribeeja sist bet veelaak vakaraa viss gan mainiijaas viss skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 eu nu beidz radler, taas tak tavas draudzenes.. un tevi veel sist ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 aaaaaaa tu laikam neko neaceries? kur pati veel RAUDAAJI?! un visas parejas arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 lol ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippucis Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 anfisa ciinies par tasniiibu. aaa ja kas ja kadam nepatiiks savs pagalms var sariikot talku ar klasi . nofocee to pirms un peec . tad bildi suti uz..... es nezinu bet sho konkursu riiko Z-SCARS galvenaa balva : tusins ar Z-SCARS taka padomajiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now