kaza4ok Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Nu es gribēju uzprasīt kā pielikt vēl kādas frāzes pie speech stuff ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Nu es gribēju uzprasīt kā pielikt vēl kādas frāzes pie speech stuff ? Paskaties: valve\sound\sound.txt vai kaut-kā tā. Tur ir saraksts ar skaņām ko speech vari izmantot. Paskaties kā citi ir veidoti configā un uztaisi savus. Edited April 26, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Nebija Taa Ieej AMXMODX,configs speech un pieraksti savas skanjas peec parauga piem. "Doh" "spk \'sound/misc/doh\'" "cd" "u" PS Skanjas dzirdees tikaj tie useri kam tas sounds buus un nekada txt neatradu... ------------------------------------------------------------------------ Edited April 26, 2007 by Mr.Ev[!]L Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) L,Apr 26 2007, 17:25] Nebija Taa Ieej AMXMODX,configs speech un pieraksti savas skanjas peec parauga piem. "Doh" "spk \'sound/misc/doh\'" "cd" "u" PS Skanjas dzirdees tikaj tie useri kam tas sounds buus un nekada txt neatradu... ------------------------------------------------------------------------ Ā tas bija "sentences.txt", tur ir teikumi. AMXX laikam neatbalstīja teikumus tad? Edit: P.S. sigu iemaacies uzlikt pareizi. Edited April 26, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 vo ka var izmantot tas speec stuff nekad neesmu sapratis!! Ka jabindo pogas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 vo ka var izmantot tas speec stuff nekad neesmu sapratis!! Ka jabindo pogas? amxmodmenu 7. Speech Atskanjo ko gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 Varētu arī pateikt kur tas sentences.txt ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Varētu arī pateikt kur tas sentences.txt ir ? valve\sound\sentences.txt Tikaj Es Nesapratu thydevil kas taja sentences jadara ... Tu jau nepaskaidroji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 28, 2007 Author Report Share Posted April 28, 2007 C`mon paskaidrojiet man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Izmanto manu variantu "Doh" "spk \'sound/misc/doh\'" "cd" "u" "doh" - nosaukums kuru tu redzesi \'dzismas/mape/dziesma]'" "cd" "u" Tikaj Dzirdees to skanju tie kam vinja buus taja pasha mpiite!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 28, 2007 Author Report Share Posted April 28, 2007 Ja man nav tāds "Doh" ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Vitu Skanju liec tas bija tikaj piemeers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 28, 2007 Author Report Share Posted April 28, 2007 (edited) Laikam nesaprati .. es gribu tādas skaņas vēl citādākas ņemam piemēru ta ka GIGN.LV Like - Aww, medic! Something dies down here utt Edited April 28, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Tad tev ir jajiet addons/amxmodx/config/speech tur buus visadi sudi ej liidz pa6ai lejai un uzraxti "Faila nosaukums" "spk \'Mapiites nosaukums kur ir iek6a/Faila nosaukums\'" "cd" "u" Tam dziesmam ko tu tur gribi ielikt jabuut Valve/valve/sound/sava mapite Piem Mana dziesma/ un te jaliek tava dziesma ar to nosaukumu idealu tas ari viss es pats 6ito esu darijis un man viss ir gajis oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 28, 2007 Author Report Share Posted April 28, 2007 Un kur es tādus speak varu nokačāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Tad tev ir jajiet addons/amxmodx/config/speech tur buus visadi sudi ej liidz pa6ai lejai un uzraxti "Faila nosaukums" "spk \'Mapiites nosaukums kur ir iek6a/Faila nosaukums\'" "cd" "u" Tam dziesmam ko tu tur gribi ielikt jabuut Valve/valve/sound/sava mapite Piem Mana dziesma/ un te jaliek tava dziesma ar to nosaukumu idealu tas ari viss es pats 6ito esu darijis un man viss ir gajis oki Jaa Bet Taas Skanjas Dzirdeesi Tikaj Tu Citi Nevareees Dzirdeet! Dzirdees tikaj tie kam tadas pashas skanjas buus taja mapee - es jau megjinaju taa man teica ka neviens neko nedzird! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 liec lai viņiem tās skaņas novelkas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now