EDD Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 (edited) ideju apmeeram, es ceru, daudzi jau saprot, es par to raxtiiju topikaa briidinaajums. shodien, nu jau 3 dienas peec vecaa setinfo nomainiishanas tas pats vecis speelee serverii ar niku 'edd', un ar MANU setinfo. Kaa es zinu, ka vinjam ir mans setinfo ? niks 'edd' nav registreets, un vinja niks gign websaitaa raadaas rozaa- paskatieties attached image. KO MAN FSCKING dariit tagad? izbanot es vinju nevaru, man atkal jaaiet serverii un vinsh ar votekick jameegjina izkikot aaraa. stati shinii gadijumaa nav galvenais, kaut arii man par tiem nedaudz kremt, ka taads n00bs man vinjus katru dienu bojaa, bet ideja ir taa, ka vinsh speelee arii ar manu slotu un citi domaa ka tas esmu es.. awwww ar sho topiku es vershos pie GIGN memberiem - wtf should i do ?? macho manu setinfo nomainija, bet shis kekss kautkaada nezheeliigi magjiskaa veidaa ir uzkodis arii jauno. klubaa es neesmu kopsh treshdienas spelejis. nav iespeejas, ka kaads buutu vinju uzzinaajis no manis. iespeejams, ka kautkaads gljuks ar sisteemu, vardusakot es nezinu. HELP !!! Edited April 17, 2004 by EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 es sapratu ka tas nav muusu EDDs peec taa, ka viltotais kluseeja. vinjsh lielu dalju no survivora un dust nospeeleeja pirms Liquido vinju kick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 EDD es vinju arii vakar redeeju ! a vinjam amx_who bija tikai z burts, bet es nezinu, ko tas noziime, Gordons teica, ka kaut kaads user, bet ko tas zveers eed !!!! (varbuut es maldos, bet es vinju redzeeju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 vakar vakaraa biju ienaacis GIGN'aa pashaut uz kaadaaam paris minuuteem, gaaja deagle5, un tad bija gan EDD, gan edd, bet nu taa kaa niks EDD jau bij' aiznjemts, tad vish bija (1)edd . Veelaak, laikam atoss, uzlika vote uz kicku, un vinju izkickoja . . Tas bija tas pats kretekleens, kas zin tavu setinfo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 nu var meginat logos dabuut trana IP notreisot un paskatities via nespele no kada kluba kur tu uzturies or smthn un protams arii vienkarshi nobanot. bet nu tas ka vinjsh uzzin jaunu setinfo protams ir mistiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 hm Setinfo tak taa vienkaarshi nevar atkost... Buus jaanomaina o_0 contact me in IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 EDD, tev jaapielauzh admini lai visu tavu info nodzeesh no servera. Un Tev jaanomaina Nicks. Tad sanaak ka tas edd speeleet nevarees, jo infas taadas nebuus uz servera, un admintiesiibu uz taada Nicka un Paroles vairs nebuus. Vai ne taa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 18, 2004 Author Report Share Posted April 18, 2004 Taa kaa kopsh pagaajushaa setinfo mainjas es nekur aarpus maajas nebiju spelejis, man nav ne jausmas, kaa vinsh toreiz dabuuja jauno. Vieniigais ko varu mineet, ir kautkas taads, ko whitejohn teica- kautkas nav kaartiibaa ar manu info kas glabajas uz servera. Pashlaik jaaskataas, vai shis veelreiz ieies serverii, kam nevajadzeetu notikt, jo vinjam staav bans. Ja tas taa tomeer gadisies, es skjiet toch mainishu niku un setinfo un visu parejo ko vien var mainiit... davai this shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 starpcitu iespejams ir arii shaads variants, bet es neesu to parbaudijis: iespejams ka niks serverii ir case-sensitive... znachit edd nav tas pats kas EDD... parbaudi vai tavas tiesibas stradaa arii ar vaardu kursh raxtic ar mazajiem burtiem... gign lapaa niku salidzinashana ar datubazee esoshajiem NAV case-sensitive, tapec ari uzradaas ka ir vote tiesibas, lai gan patiesiba taas varbut nemaz nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Hmm... nu es par ssito neesmu paarliecinaats, bet varbuut (ja tas vispaar iespeejams), ja tas set info saglabaajaas kautkaadaa failaa, varbuut tu sso failu esi ielicis DC++ share un kaads cirvis vinnu no tevis vislaik novelk Tas ir mineeejums, es neteeloju nekaadu gudro tagad, tikai censsos izpaliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 ?P00p is joining the Counter-Terrorist force *** [GIGN] exm killed Dj erix with a headshot from usp *** ?[< shade >] 1ncubus is joining the Terrorist force 4onja killed ll with deagle Diesel killed White^ with usp *** Fiasco killed cepuk with a headshot from glock18 *** ] name p00p * Nepareiza parole! Izmanto 'setinfo _pw-gign parole', lai noraditu paroli * Shis niks jau ir registrets un jus ievadijat nepareizu pa wormam ir taisniiba . . .serverii niki ir case-sensitive, jo kaa var redzeet es serverii tiku bez paroles, niku rakstot ar pirmo lielo P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 ok domaju pielaboshu sho prikolu lai buutu nebuutu case-sentisitve... stay tunned Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 jo vairaak taapeec ka mums (gigniem) nava case sensitive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 EU KAA ATTACH IMAGE VAR PIEVIENOT?? EDD pasaki... es ''fofocheeju'' tavu dubultnieku.. tjipa ar f5 screenshoot... saproti tak... tuuliit peec tam sho izkikoja (plkst 17.26) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 19, 2004 Author Report Share Posted April 19, 2004 paldies par paliidziibu daGGer, bet po. ja kas, tieshi virs pogas ''add reply'' kreisajaa pusee ir sadalja, kuraa tu vari izveleties file attachmentu. iesaku likt jpg mazaa izmera delj. bet to tavu bildi nevajag, es tapat esmu redzejis vinju spelejam serverii. nu pie lietas. vienu es noskaidroju shoriit - mans niks nav case-sensitive un man serverii ir kick tiesiibas arii ar niku edd, ja vien ir pareizaa parole. otra lieta- man hUr tikko pateica, ka pirms vinsh to pinderu izkikojis (gandriiz tikko- ap pusseshiem), vinsh apstijies amx_who un redzejis ka shim nav taas tiesibas. vardusakot es ceru ka lieta ir atrisinaata un vecis vairs nedabuus privilegjijas. viena lieta gan mani uztrauc. es esmu frageris , kas noziimee, ka kameer man niks nav case-sensitive, vinsh var man sabojaat status, jo tur manjiem raxtaas virsuu arii niki Edd, edd, eDD, eDd utt savaadi, ka dazhiem nikiem taa ir un dazhiem nav, un es labpraat veletos, kaut man taa nebuutu, awww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Wiss Oki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 19, 2004 Author Report Share Posted April 19, 2004 aijj, es nezinu negribu turpinaat sho topiku, jo rezultaataa var ciest daudzi citi, kaa macho aizvakar izteicaas, 'stateri'. vispaar man skjiet, ka labaak buutu shito lietu izkjidaat mIRCaa, lai var netrauceeti visu izspriest un parbaudiit utt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now