neo007700 Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 tadat taka mans piedavajums nav loti vilinos, tapec gan jauka neviens negribes, bet nu ja tiesam kads grib palidzet, vai vnk turet Counter Strike 1.6 serveri, tad nu ludzu atsaucaties....... Nelies info..... 1. Butu velams serveris vismaz 7/24 2. Butu velams i-neta atrums vismaz 15Mbits/s (10Mbits/s min) 3. Mums jau butu gatavs webs, bet velak ja viss sanaks, mes varetu uzhostet uz www.yourname.lv 4. protams bus are Donations, ja bus daudz speletaju, acc bus pa maksu, tamkas tur serveri 65 % Plz atsaucieties, kas var turet serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 tadat taka mans piedavajums nav loti vilinos, tapec gan jauka neviens negribes, bet nu ja tiesam kads grib palidzet, vai vnk turet Counter Strike 1.6 serveri, tad nu ludzu atsaucaties....... Nelies info..... 1. Butu velams serveris vismaz 7/24 2. Butu velams i-neta atrums vismaz 15Mbits/s (10Mbits/s min) 3. Mums jau butu gatavs webs, bet velak ja viss sanaks, mes varetu uzhostet uz www.yourname.lv 4. protams bus are Donations, ja bus daudz speletaju, acc bus pa maksu, tamkas tur serveri 65 % Plz atsaucieties, kas var turet serveri! Shito dienas teksta! Vnk mirstu! LAWL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 7/24? vai 24/7? (Offtopic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Shito dienas teksta! Vnk mirstu! LAWL! laikam esmu daunis, jo neko smieglīgu neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Par sho to labi nacas pasmieties,bet shaubos vai kadam tik tiesham ir tik liels atrums un velas upuret savu kompi! JO ko vinsh iegust no taa visa? Jo cik saprotu,tad maksas serveri atri izmirst,ja vinsh nava pietiekoshi populars!Un 7stundas/dienaa 24dienas/menesii? Kas tie pa skaitljiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 vismaz 7 stundas 24 dienaas? protams ja tu katru meenesi par elektriibu, internetu, un veel par manu pateereto laiku maxaa nav probleemu bet savaadaak tev buus gruuti atrast taadu cilveeku kas tev visu besplatna turees.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 4. protams bus are Donations, ja bus daudz speletaju, acc bus pa maksu, tamkas tur serveri 65 % Un arī cilvēks, kas turēs, nebūs ACC ja nebūs vismaz 65% ?? LOL viņš pats liks kādu ACC gribēs nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Tas bija domats ja kads dos ziedojumu, tad 65% tiks vinam!!! Lasit maki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 1. Butu velams serveris vismaz 7/24 1)jāraksta otrādi 2) vismaz? var arī vairāk būt? 3) 3-ais nebūs 4) tas pats kas 3-ajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 LOL!!! shitas to4 dienas textaa jaieliek! kursh buutu ka tureetu ar shitadaam prasiiibaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 JA tu man maksatu 7 ls menesī es tureetu. Man 7mb/s nets 2048 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 laikam esmu daunis, jo neko smieglīgu neredzu vo vo tur nekas smiekliigs nav.. gan jau kada persona atradiisies kas pa taadam prasiibaam uzturees serveri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now