Jump to content
GIGN Forum

luugums

Recommended Posts

Nu ko, beidzot arii es esmu sanjeemies un meigjinaashu uzrakstiit pieteikumu, lai ieguutu slotu.

Takaa speeleeju uz gigna biezhi, un neparaak slikti ( Dazhreiz gadaas arii kaadu noshaut .....ne tikai hostigu )

Ir viens svariigs iemeslis, kapeec man buutu nepiecieshamas slots, - tas ir mans cikliskais inets sad.gif

Situaaciija iz dziives - peec 10 pilnaam konekteeshanas minuuteem man palaimeejas un es tieku serverii, nospeleejot aptuveni 20 min, te peekshni mans inets njem un pazuds uz 2min, sekas: connection time out, tobish, mani izmet no servera, un nakamaas 10 min ar shaadu sad.gif sejas izteiksmi es atkal megjinu iekonekteet serverii! Saapiigi, ja tas atkaartojas vairaakas reizes dienaa!

Paldies par uzmaniibu mani mazie lasiitaaji wink.gif

nu uy ir chalis no goda . . .ja ir ticis serverii, tad spectate'ojot (taa lieta CS, kas man sanaak visbiezhaak dariit), ir vienkaarshi patiikami skatiities kaa vish speelee.

es domaaju, ka nav, ko minstinaaties,jo vinjsh f-slot ir pelniijis (it iipashi ar taadu internetu . .man ir gluzhi taada pati shaize ar interneta zushanu, taapeec pilniibaa vinju saprotu).

joprojaam pieturos pie viedoklja ka paaraak daudz slotu tiek izdaliiti...

driiz jau gign buus servaks tikai prieksh slotainajiem---parasta tauta iekshaa netiks....

nekas pret uy vai citiem man nav bet taads nu ir mans viedoklis ka slotiem jaabuut tikai GIGN klana memberiem--lai nebojaatu to prieku speeleet--karo4 lai tauta speelee un ja ienaak galvenais uzraugs---GIGN klana members tad vienu izmet aaraa a to visiem sloti un parastaa bezslotainaa tauta netiek dry.gif

repeat--nekas pret uy vai citiem slotu prasiitaajiem nav bet nu tas ir mans viedoklis...

matrix.gif he is very ok

4.gif

agree cool2.gif

one more REC 4 uy ! bet uy esmu ieveerojis, ka tu citreiz ienaac serverii, ienaac kaadaa komanda, bet visulaiku seedi tur kur izveelas skinu tongue.gif !

P.S uy saac maksaat par internetu devil.gif

aga sanaak izdariit taa diezgan biezhi- divas situaciijas !

1. Taisot ees uzlieko auto connect, tieku serverii, bet taaka maltiite veel nav gatava un negribas riskeet ar to, lai vinja piedeg, naakas kaadu laiku, patuseet pie skinu izveeles! Nauda arii vismaz iekraajas smile.gif

2. Saakas lagi, nav vairs prieka speleet ( bet zinot savu ciklisko inetu, driiz vien tas arii kljuust normaal) nu un gaidot kameer vinjsh kljuus normaals, es izmatoju to pashu viltiibu, kuru pirmajaa punktaa smile.gif

To visu man nenaaktos dariit, ja man buuutu slots wink.gif

PS. par inetu nemaksaaju jau kaadu pusgadu, I am bad cool2.gif

HUGE REC

joprojaam pieturos pie viedoklja ka paaraak daudz slotu tiek izdaliiti...

driiz jau gign buus servaks tikai prieksh slotainajiem---parasta tauta iekshaa netiks....

ar katru slotu, kas iedots labam spēlētājam, aug servera līmenis. un tas piesaista citus labus spēlētājus. par to var tikai priecāties, jo gign kopējais līmenis ir ļoti augsts.

nu paldies visiem es arii juus visus miilu rolleyes.gif

bet jautaajums paliek atklaats - buus vai nebuus ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...