Pallma Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) 3x Rakstu gari , censhos Tiesiibas man - paldies Niks vecs - Rocky Balboa Suudabraalis smuks - neviltots Tagad noveelots , tas jau cits , paardziivojums .. Lai jau tiek aplausi - paldies . Juus uzmundrinat , imponeejat (nav suudu) , ^% Paldies . Pallma Admini - Puulcis , Sliicis , Krish, Pusdziive , Smukais plus oxijbeefs Edited April 23, 2007 by Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ko tieši tu vēlies. kāds tev csā niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 3x Rakstu gari , censhos Tiesiibas man - paldies Niks vecs - Rocky Balboa Suudabraalis smuks - neviltots Tagad noveelots , tas jau cits , paardziivojums .. Lai jau tiek aplausi - paldies . Juus uzmundrinat , imponeejat (nav suudu) , ^% Paldies . Pallma Admini - Puulcis , Sliicis , Krish, Pusdziive , Smukais plus oxijbeefs Em, par Paulu un Kalninju ir teikushi, ka shie politikaa nokljuvushi sagadiishanaas peec. Tagadinjaas mums katrs slaps un bans buus apdzejots Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 deistvitelno, kak tvoj nick ?! ja tebja s nickom pallma na servere dazhe pomojemu i nevidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 deistvitelno, kak tvoj nick ?! ja tebja s nickom pallma na servere dazhe pomojemu i nevidel Niks vecs - Rocky Balboa Izlasat tak pirmo postu kartiigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Izlasat tak pirmo postu kartiigi... sākumā nebija rakstīts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 sākumā nebija rakstīts... domaju ka bija jo This post has been edited by Pallma on Apr 23 2007, 04:39 un tavs pirmais posts bija - Posted on Apr 23 2007, 07:39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja tas nebūs krish (pie tam man īsti neticas, ka viņš tevi rekomendējis, bet ja nu pēkšņi tā ir, tad forši), tad es SPĒCĪGI šaubos, vai atradīsies kāds GIGN memberis, kurš tev tiesības uzliktu. par iemeslu varētu kalpot tava saikne ar to pirmo cilvēku, kurš tevi 'rekomendē'. ja meklējam citu iemeslu, varam paskatīties uz kādu no taviem warniem p.s. es tādu adminu pusdziive vai Half-Life GIGNā nezinu. smuko gan te daudz, tikai tad kuru tu domā? care to elaborate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 s etim nickom ja tebja tozhe nevidel... poetomu i otvet budet otrecatilnim !ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 kaut kaa neredzu nevienu adminu, kursh iesaka. ja neatradiisiis liidz riitdienai, tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja tas nebūs krish (pie tam man īsti neticas, ka viņš tevi rekomendējis, bet ja nu pēkšņi tā ir, tad forši), tad es SPĒCĪGI šaubos, vai atradīsies kāds GIGN memberis, kurš tev tiesības uzliktu. par iemeslu varētu kalpot tava saikne ar to pirmo cilvēku, kurš tevi 'rekomendē'. ja meklējam citu iemeslu, varam paskatīties uz kādu no taviem warniem p.s. es tādu adminu pusdziive vai Half-Life GIGNā nezinu. smuko gan te daudz, tikai tad kuru tu domā? care to elaborate? Pulkvedis kopš "roku laušanas" vairs nav izcēlies un tie warni ir 2gadus veci. Ironiski ir tas, ka "Pulcis" var būt admins tikai tāpēc, ka kopš bustera uzlikšanas vecos banus noņēma. krish man liekas ir domāts cits, jo šaubos, ka Pallma pazīst mūsu krishu. Pat ja tas ir mūsējais, atbildēt viņš nevarēs, jo ir Šveicē. mani vairāk imponē pats topika teksts. Baidos ka viņu vienkārši īsti nesaprotu. Varbūt jāsaēdās sēnes lai dalektu. Jebkurā gadījumā - what Pain said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Rocky Balboa gadijumā nebija viens no 10 Pulca piereģistrētajiem nikiem ar tiesībām? Lai nu kā aceros džeku pirms paris gadiem kurš piereģistrēja vairākus nikus. Ar vienu prasa tiesības un ar pārējiem REC sadod. Tādā veidā iegūst vairākus nikus ar tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 kaa redzams, noteikumus lasiijis neesi, jo neesi pirms tam aprunaajies ar adminiem, kas tevi vareetu ieteikt. nu tad tiekamies peec 14 dienaam, neturot ljaunu praatu viens uz otru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts