shine Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) ak_map_WS Beidzot esmu sanjeemies pabeigt kaadu mapu ko esmu uztaisiijis. Lielu mapu laikam nekad neuztaisiishu... Mapu taisiiju 2dienas(7,5h). Protams vareeju labaak ... noslinkoju... Nu cerems ka patiks... :/ Screens 1 2 3 4 Map ak_map_WS Fixed Sky: ak_map_WS Edited April 21, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 mapite forsha... atgadina aim_map 8/10 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 uztaisiit taadu vareetu buut diezgan gruuti, bet es neteiktu ka buutu baigi sajuusmaa! dodu 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 chota taa augsha ar izlauzto logu jau ir kautkur redzēta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 (edited) chota taa augsha ar izlauzto logu jau ir kautkur redzēta.. Pasham ienaaca praata p.s. es zinu ka mape nav diezgan laba... nekas citss kaa mape kas varteikt ir aim_map kopija... man neienaaca praata. Man nerodas iedejas... kad tiko saaku mapot bija ljoti daudz... Buutu man pacietiiba - uztaisiitu de_must(de_dust stila. Biju iesaacis taisiit) p.s. Neliels gljuks ar sky (fixing) Edited April 21, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 ja tu esi iesaacis tad pabeidz ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 (edited) es esmu viens no tiem maperiem kuriem ir <<< CFTM(Can't Finish The Map) p.s. Bug Fixed Edited April 21, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Forsha mape 8/10 Diezgan laba., Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Mape smukinja.. 9/10 Sh!nE es esmu pilniigi taacpats kaa tu... Es mapes parasti nepabeidzu tad, ja ir kaur kaut kaadi lielie bugi utt... nju man staav 4 mapes nepabeigtas.. 1. de_dust stila... 2.Kz mape 3.aim mape 4.arii aim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 Man tik 2 reizes bija lieli bug... kr4 kad mape liidz pusei uztaisiita, man liekas ka mape smird un es vnk saaku taisiit naakamo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 es esmu viens no tiem maperiem kuriem ir <<< CFTM(Can't Finish The Map) welcome to the club Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 UNREAL mape ideala prieks par manu skolotaju (ja ta var teikt) daudz man ir palidzejis vienozimigi 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 shine tev jau pieliideeji ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 kr4 mape baigi jauka, tikai tas logs man galigi nepatik, parejais ideaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 aim_sk, aim_map un veel kkaa mix, man liekas bet kopumaa laba. 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Nju mape laba 8/10 mape diža aim_map kopija, bet uzlabojumi labi. Dažus grafikas gļukus, un kļudas no mana vērtējuma puses atradu, bet nepiesiešos nebija īpaši svarīgi. Tomēr vienu gan pateikšu varēja būt bish īsāka, tas pēc mana skatījuma, jo gribējās ķerties pie awp un uzvaldīt ar to Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 (edited) Es pats atradu 2 gljukus.. bija slinkums labot ... kopija gluzi nav saaku no 0... par iisumu taisiiba =/ p.s. es (atkal) iesaaaku HL Moda taisiishanu. Shoreiz es esmu noleemis uztaisiit... Modam nosaukumu vel nesmu izdomaajis ,bet bus normaals SP, MP Ljoti liidziigs CS... tikai pilnigi savaadaki iero4i.. tikai dazi(m4a1, ak47...) paliks. SP missijas buus par Latviju.(dazas pa latvijas dabu ) Nu mums jau ir savaakts neliels Tiims.. Mums vel vaig 3(labus) mapperus, Cilveekus, kas mak apstraadat, reskinot modeljus. Cilveekus, kas mak Scripting. Un kas var ar skanjaam(ierakstiit balsi, apstraadaat) Edited April 22, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Es pats atradu 2 gljukus.. bija slinkums labot ... kopija gluzi nav saaku no 0... par iisumu taisiiba =/ Nu par kopīju es nedmoāju tā, ka tu esi ar BSPTwoMAP.exe pārtaisījis, bet gan tā pati ideja ir līdzīgi, bet kā jau teicu uzlabojumi ir okEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Es pats atradu 2 gljukus.. bija slinkums labot ... kopija gluzi nav saaku no 0... par iisumu taisiiba =/ p.s. es (atkal) iesaaaku HL Moda taisiishanu. Shoreiz es esmu noleemis uztaisiit... Modam nosaukumu vel nesmu izdomaajis ,bet bus normaals SP, MP Ljoti liidziigs CS... tikai pilnigi savaadaki iero4i.. tikai dazi(m4a1, ak47...) paliks. SP missijas buus par Latviju.(dazas pa latvijas dabu ) Nu mums jau ir savaakts neliels Tiims.. Mums vel vaig 3(labus) mapperus, Cilveekus, kas mak apstraadat, reskinot modeljus. Cilveekus, kas mak Scripting. Un kas var ar skanjaam(ierakstiit balsi, apstraadaat) shine, apbrinoju tavu pacietibu, bet centies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 biju gaidijis ko vairak no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Es pats atradu 2 gljukus.. bija slinkums labot ... kopija gluzi nav saaku no 0... par iisumu taisiiba =/ p.s. es (atkal) iesaaaku HL Moda taisiishanu. Shoreiz es esmu noleemis uztaisiit... Modam nosaukumu vel nesmu izdomaajis ,bet bus normaals SP, MP Ljoti liidziigs CS... tikai pilnigi savaadaki iero4i.. tikai dazi(m4a1, ak47...) paliks. SP missijas buus par Latviju.(dazas pa latvijas dabu ) Nu mums jau ir savaakts neliels Tiims.. Mums vel vaig 3(labus) mapperus, Cilveekus, kas mak apstraadat, reskinot modeljus. Cilveekus, kas mak Scripting. Un kas var ar skanjaam(ierakstiit balsi, apstraadaat) Megjinaju uztaisiit modu bet nesanak vinju starteet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Megjinaju uztaisiit modu bet nesanak vinju starteet? uztaisi shortcutu hl.exe... panjem tam shortcutam properties un pieraksti klaat >>> "-game (moda_nosaukums_bez_iekavaam)" moda nosaukums ir mapes nosakums, kas atrodas tev "C:\Program Files\Valve" Piemeeram: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -game "moda_nosaukums_bez_peedinjaam" nu veelviens piemeers: "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -game latvija Un tikai palaid to shortcutu. =] ceru ka saprati Edited April 24, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now