r&r Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 nav jau tik traki, jau kādus sešpadsmit tūkstošus nopelnījuši čaļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Nuuu ... Jaa jaa zinu Macho saki visu ko veelies, nebija jaagaida 2 gadi, nebija, tachu joprojaam neuzskatu sevi par appistu, samaksaajot cik tur tus paris latinju nepaliku ne nabagaaks, net krutaaks Tapat pa briivdienaam notereeju 60ls Taisniiba jums visiem bija tie kas nodir... tos cilvekus- kas bija par projektu, jaa izgaazaas, jaa tas bija appisiens Jaaa man nebija taisniba Ja par kaut ko iestajos tur pat arii palieku, lai tur kas, to cilveki novertee, shoreiz nenostraadaaja nekas nakamreiz buus mans raunds Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 lol es pat nezinaaju ka latvijaa bet biju cirdeejis par sitaadu lietu!! No jeekabpils apmeeram pusstundas braucienaa !! Vareesu aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 No jeekabpils apmeeram pusstundas braucienaa !! Vareesu aizbraukt Vari aizbraukt, esi laipni aicinaats www.brinuminenotiek.lv var apskatiit lielu lauku ar lieliem kokiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 gribēju jau teikt ar ko tu 1/2 h nokļūsi no jēkabpils uz liepāju, bet tad pamanīju ka šamie pat vietu nomainījuši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 es ja neteicu ka tagad brauksu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now