worm Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 ja izvelets otrais variants, tad pzl uzraxtat arii kartes nosaukumu, vietu kur atrast, skriinus utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 hmm esmu spelejis vairakus assaultus lv klubaa bet tur tiik daudz vietas kur sleepties utt :/ buutu galja Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 sen jau gribu assaultu---asaulti owno bet buus apskati i.t.b. veelaak---hokjis jaaskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Buutiiba assault2k neatskjiras tik buutiski. Vieniigi viss notiek tumsaa. Un CT ir vairaaks vietas kur sleepties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Tad jau labaak cs_assault_upc ! tikai worm , sorry , nezinu kur noka4aat Man vienaa diskaa bija :/ Tur ir vairaak vietas kur sleepties un iet , uzlabots CT jumts , var aiz tilta aiziet ut.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 visa veida assaulti 90% smird. Kaukaadi 4 vs 4 var paspeeleet mini assaultu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Man taads jautaajums ,kaapeec taads suuds jaaspeele , tur tak nav nekaada jeega, tur ne miineeshana , ne baigo aimu var uztreneet .... Kaut gan zinu vienu prikolu no CT baazes , kaa round saakas uzreiz ar awp vienaa vietaa chuvaku var izpist caur sienu... kaa man tas patiik , ak tu dieninj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Es balsoju par assault2k, jo manupraat tas ir vislabaakais assault remake. Protams man arii vareeja cs_delta_assault. Taa arii laba assault remake versija. Vispaariibaa tie assault ir bissk pa daudz uz pasaules. buutu de_vegas vai de_nuke remaki vairaak... ja vispaar kaads ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 (edited) Man gan liekas ,ka lielaakajai daljai kretinee assaulti,taapat kaa man.Tad nah veel 1 assaultu ,ja uzliekot cs_assault saakas njaudeeshana par kartes mainju P.S atbalstu ja liek karti parastaa assault vietaa Edited April 15, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 kursh pa to nuke... i-netaa jaapameklee tie nuke veidi... protams no neta veel esu saka4aajis kompii aztec hibriidus... <<<diezgan normaali... Tacc nuke rlzz!!! un taapeec mekleejiet ciitiigi nuke hibriidus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 cs_assault2k ir vairāk sabalansēta spēle. viņu varētu ielikt assault vietā. btw, kā arī izņemt clan1_mill karti, jo ir ielikta cpl_mill karte, un dažreiz sanāk, ka viņas pēc votes iet pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 (edited) ehh chalji - tak var taadu asaultu uzspeeleet reizi pa reizei .. bet tieshaam labaak kaut kaadu modificeetu un cs_assault2k ir tiiri taa neko . Edited April 15, 2004 by p00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoFear Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Nu es nesuudzos bet par asualt2, esmu agraaks speeleejis, nemaz tik daudz neatskiras no parastaa asualt man nekaadu pretenziju nav, taatad esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 atbalstu parastaa assault nomainiishanu uz assault2k, jo patieshaam ir sabalanseetaaks geimplejs - piemeram CT ir dota reaala iespeeja ieliist uz jumta trubaa, mierigi pastaigaties pa frontu (mashiinu deelj), tuseet pie back door. un pati galvenaa CT priekshrociiba, ko dazhs labs jau mineeja - karte ir tumsha, taapeec vinjus gruuti ieraudziit. domaaju, ka visiem patiks nelielas izmainjas. runaajot par cs_delta_assault - taa karte ir jau baigi viegla CT - back dooram nav skanjas un hostus var izvest pa tiltu. atceros, pirms kaadiem 3,5 gadiem shii karte man bija miiljaakaa , bet tagad diez vai gribeetos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Man taads jautaajums ,kaapeec taads suuds jaaspeele , tur tak nav nekaada jeega, tur ne miineeshana , ne baigo aimu var uztreneet .... Kaut gan zinu vienu prikolu no CT baazes , kaa round saakas uzreiz ar awp vienaa vietaa chuvaku var izpist caur sienu... kaa man tas patiik , ak tu dieninj nu te jau arii paraaadaas tas gign`a truukums ka cs kartes neviens vairs nemaak speeleet nu vismaz konkreetais exemplaars....neredz jeeegu...ne aim ne spridzinaat AAZI CS KARTEES CT IR JAAIZVED HOSTAGE !! kaa var buut taaads n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 cmdr` n00bs ? cs_ mapes vispaar praktiski nederiigas , jo T var seedeet baazee vai pie kjiilniekiem un visiem CT hana Ja nu vieniigi CT salasaas viskautkaadi pro , a pie T laames ! un visnederiigaakaas cs_ mapes ir 1.cs_estate 2.cs_assault 3.cs_italy Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 vel viens... taa ir cs`a jeega ka komandai ir jaauzvar nevis TEV jaasavaac visvairaak fragu lai statos paraadiitos... DAMN FRAGERS HERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 vel viens... taa ir cs`a jeega ka komandai ir jaauzvar nevis TEV jaasavaac visvairaak fragu lai statos paraadiitos... DAMN FRAGERS HERE Piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 (edited) vel viens... taa ir cs`a jeega ka komandai ir jaauzvar nevis TEV jaasavaac visvairaak fragu lai statos paraadiitos... DAMN FRAGERS HERE L1MP TEICA JA KAADS T NOSLEEPJAS PIE HOSTIEM TAD CT IR LJOTI GRUUTI UZVAREET UN TAS ,KA ES NOSHAUJU VISUS CT GADIJUMAA NENOZIIMEE ,KA T [MANA KOMANDA] UZVAR ? Edited April 22, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 (edited) labaak liekat cs_cityassault_final karte ir daudz lielaaka un ar vairaak ejaam un tuneljiem. Ja gribat noproveet varat nokacaat te! Edited April 22, 2004 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 nu bet ja pie teroriem ir kaads kas kautko jeedz tad vinji arii seedees pie hostiem un CT jau var arii sapirkt dumenes un visaadus citus shitus un vinnet ja ir labs tp Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 (edited) Plzz die chuvax , vai es neteicu ka , ja labi speeleetaaji pie CT , tad var vinneet ! Un vispaar , taadaas mapees kaa estate un assault vispaar suukaa , jo T piedzimst maajaa , un CT jaanaak iekshaa , un hulji zinaasi aiz kura maajas stuura vai kuraa istabaa (estate) ir iekempojis kaads T. Un parktiski NEkad visi T nesargaas hostages , buus tikai dazi ! btw , thx vbyuer. ! Btw , ko duumenes dos ? Neko , vieniigais ja AWP pretiniekiem ! Edited April 23, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 nu bet tu pat pameeginaat negribi... paprovee un redzeesi ja kriit pa visaam puseem uzreiz tad var uzvareet ta ka smird vai arii ja T kautkur papisies un kempo tad izved hostus un gatavs P.S. ja CT prastajaa asaultaa kaasha tad var reaali ar awp ieseesties tur ct pusee tilta galaa tuminsjaa nevar redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 labaak liekat cs_cityassault_final karte ir daudz lielaaka un ar vairaak ejaam un tuneljiem. Ja gribat noproveet varat nokacaat te! shitais ir riktiigi labs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 es tak teicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now