babaac Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 vot man taada djeela gribeeju uztaisiit kaartiigu mapi ar 2 bumbas vietaam un diezgan lielu! gribeeju zinaat : 1.) kaa uztaisiit c4 novietoshanas vietu 2.) kaa var kasti(piemeeram) uztaisiit mazaaku nekaa vienas ruutinjas izmeeraa 3.) kaa taisiit trepes 4.) kaa taisiit sliipumu ??? ceru ka paliidzeesiet! atvainojos ka shitaa piesienos, bet vnk gribu iemaaciities straadat ar sho programmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFmeN Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Nu .. es tev ieteiktu sākumā uztaisīt kādu mazu karti.. un tikai pēc tam taisīt lielu atvainojos ka shitaa piesienos, bet vnk gribu iemaaciities straadat ar sho programmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 17, 2007 Author Report Share Posted April 17, 2007 mazinju jau es uztaisiiju nrbija probleemas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFmeN Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 malacis.. nu tad veiksmi lielās kartes taisīšanā pēc tam, kad uztaisīsi karti, ieliec linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 vot man taada djeela gribeeju uztaisiit kaartiigu mapi ar 2 bumbas vietaam un diezgan lielu! gribeeju zinaat : 1.) kaa uztaisiit c4 novietoshanas vietu 2.) kaa var kasti(piemeeram) uztaisiit mazaaku nekaa vienas ruutinjas izmeeraa 3.) kaa taisiit trepes 4.) kaa taisiit sliipumu ??? ceru ka paliidzeesiet! atvainojos ka shitaa piesienos, bet vnk gribu iemaaciities straadat ar sho programmu ty.b apskaties pamācības ir gan kā taisīt c4 likšanas vietu, gan slīpas lietas, gan trepes Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 SnuFFmeN nelien šajā sadaļa, tev te nav ko rakstīt! un babaac izlasi pamācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts