4eBr1kS Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ka var taisiit war3FT+respawwn un savexp ? es pats nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ka var taisiit war3FT+respawwn un savexp ? es pats nezinu Pamekle <<<TE>>> Es zinu ka tur ir War3FT un laikam ari savexp, bet es nezinu kas vispar ir tas respawwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 hmmm war3+respawn+savexp jaameklee turpat kur visi citi plugini meklee te pluginus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 pateiksu tikai vienu lieto, neliec save xp ta lieta nenormali kretine un tados serveros pamanot savexp tekstu eju ara...! ps giigle var visu nepieciesamo atrast 10min laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Pamekle <<<TE>>> Es zinu ka tur ir War3FT un laikam ari savexp, bet es nezinu kas vispar ir tas respawwn repawn ir kaa csdm, kad atdzimst.. tikai vinsh nepareizi uzraxtiija.. Nevis respawwn bet respawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 SaveXp vari palabot war3.cfg failā Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 repawn ir kaa csdm, kad atdzimst.. tikai vinsh nepareizi uzraxtiija.. Nevis respawwn bet respawn ^^ nezinaaju, ka ir kaada Cs "maatiite" , kas visus speeleetaajus dzemdee.. Par lietu . Pats esmu taisiijis war3 serveri un visu atradu sheit. Veelu veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts