Thesnake Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) Tātad, cik mums ir zināms ir atrasts līdzeklis pret CSDOS fix (.pl failu tas būtu - swds.dll) bet ne .exe un cik es zinu .exe fails nosakuma piekonektējas un tad vēlreiz konektējas (tādā veidā overflow`ojot serveri) bet ja izveidotu pluginu kurš nobano to (ieraksta iekš banned.cfg vai listip.cfg) kurš tiko ir disconnektējies? (bans uz apmeram ~1 vai 2min) Gribētu zināt ko citi domā par šo... (sanāktu kautkas tamlīdzīgs vai nē..) edit: tādā veidā sanāktu izveidot kko līdzīgu HlShield ? (es vnk aizdomājos par to.. maybe kļūdos visā šijā idejā) Edited April 15, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Es domaju, ka ietu, bet jautajums, kurs tad uzceps to pluginu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hops Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 nu ja viss ir tik vnk kaa thesnake saka, respektiivi bans jaaliek tiko izgaajusham cilveekam no serva uz 1-2 min, tad taa galiigi nav prob, ljoti vienkaarsh plugins peec savas buutiibas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Ideja jau OK, bet pasakat, kaa juus vareesiet noraadiit, ka tieshi tas ir tas exploits, nevis parasts speeleetaajs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Vinji nenoraadiis .. Gaidaamais plugins banos aaraa, kad exploits no saakuma piekonektējas un tad vēlreiz konektējas (tādā veidā overflow`ojot serveri) Izlasot veelreiz pirmo postu no TheSnake puses konstateeju, ka vajag cilveeku, kas izveidotu pluginu kurš nobano to kurš tiko ir disconnektējies? (bans uz apmeram ~1 vai 2min) kkaa taa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 15, 2007 Author Report Share Posted April 15, 2007 (edited) Vinjsh nenoteiks ka tas ir exploits, vinjsh banos jebkuru spēlētaju PS. Wanna`be Nothing es negribu lai kāds man viņu uztaisa, pats pārgāju uz linux, vnk devu ideju tiem kam vajag pat varu pamēģināt uzcept pluginu Edited April 15, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Vai Tu domaji kko shadu? Bet diezgan laba doma, nebiju iedomaajies par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 15, 2007 Author Report Share Posted April 15, 2007 (edited) icecube - jā kautko tādu, skatījos arī to pluginu, bet neesmu pievērisies viņa "analizēšanai" Edited April 15, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Thesnake - tad riikojies, paliidzi Latvijas mazajiem serveriishiem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now