attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 skatos ka te daudziem patīk zaļais pūķis Beidzot gign pubaa atkal ir tauta , savaadaak man jau likaas ka serveris nomirs dabiigaa naavee ... :> btw kaads ir kaadreiz ar m3 (pumpi) kaadu noshaavis no paliela attaaluma vispaar? nu teiksim no a1 taas vietas kur plant spots liidz centram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Jā esmu, pie tam hedā! Esmu noturējies visu šo nedēļu nepīpēdams. Pašam par sevi tāds prieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Pirmdien palika 25, šodien jau 4diena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Same. Bet nu es vnk veselibas delj nevaru tagad kadu laiku smoljiit. Baigi pietrukst pasha procesa , bet taa var iztikt , vispar smekeju jau vairak ka 7gadus un nekadas mega fiziskas atkaribas nav , taakaa tie kas saka ka nevar atmest ir vienkarshi cilveki bez gribasspeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Pīpoju +/- 7 gadus, un ne reizi neesmu vēlējies atmest, pat doma nav bijusi. Riebjas tie cilvēki, kas mēģina atmest 100x un čīkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Esmu viens no tiem Man fucking patīk process, pohuj par nikotīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Process ir kruts! Pats jau nesmēķēju vairāk kā 2us mēnešus un pat nekādas vajadzības nav, sākumā lasīju to allena karra grāmatu, tiku līdz pusei sapratu ka neko no viņas neiegūšu, pārstāju lasītu, un vollā neizlasot grāmatu esmu tāpat nesmēķētājs, kr4 viss paurī notiek. Man nesen bija atklāsme, man bija neliela atkarība no smēķēšanas tagad esmu atkarīgs no sportošanas, nevienu dienu nevaru izlaist neejot skriet un neaizbrauot uz stieņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Pīpoju +/- 7 gadus, un ne reizi neesmu vēlējies atmest, pat doma nav bijusi. Riebjas tie cilvēki, kas mēģina atmest 100x un čīkst. same as me.pīpēju tikai par ~5 gadiem vairāk. bet nē, es neatmetīšu, jo to nevēlos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Ir kādam gali kur Rīgā dabūt richmond/aroma rich? Agraak atceros te kautkas rakstiija ka zem zemitaanu tilta kioskaa pardodot visadus shitaadus smeekjus , tur veel notiek kautkas? Edited May 23, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Ir kādam gali kur Rīgā dabūt richmond/aroma rich? Agraak atceros te kautkas rakstiija ka zem zemitaanu tilta kioskaa pardodot visadus shitaadus smeekjus , tur veel notiek kautkas? Ķešam uzprasi Edited May 23, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Kas ir ķešs? ā , pieleca - tu domā cash? ja tā tad aizmetīšu viņam ziņu , ieraksties , negribu rakstīt cilvēkam kurš galīgi būtu ne pa tēmu , ja nu tu patiešām domā kautkādu ķešu vai kesh^ aka varensox kursh agraak te groziijaas Edited May 23, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Kas ir ķešs? ā , pieleca - tu domā cash? ja tā tad aizmetīšu viņam ziņu , ieraksties , negribu rakstīt cilvēkam kurš galīgi būtu ne pa tēmu , ja nu tu patiešām domā kautkādu ķešu vai kesh^ aka varensox kursh agraak te groziijaas Cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 bļēē , viņam pastkaste pilna - nevar aizsūtīt pm un izskatās ka viņš aizmirsis par gign esamību vai plosto kautkur .. pamatīgi .. nu neko darīt :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Mašīnai turbīnes remonts - dublis numur 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Mašīnai turbīnes remonts - dublis numur 3. Varbūt tev iedot normālu kantori beidzot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ar e91 tāds prieks zem 1k panesās vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Ja tev vāji nervi neskaties šo linku. linku izdzēsu, jo man vāji nervi un neskatījos. un pasaudzēšu citu nervus. Edited May 23, 2013 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Karoče sastapu cashu citā forumā , tākā no ineta dzīlēm pazudis nav Laikam domāja ka gigns ir kļuvis par bezceri (?) jebkurā gadījumā , kad saņemšu no viņa atbildi par to zemitānu kiosku , ierakstīšu te - ir tur vai nav kautkas pieejams , jo noteikti vēl kādu interesētu iegādāties kādus labus smēķus ko nepārdod veikalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Varbūt tev iedot normālu kantori beidzot? Kur tu pirms tam biji taisijis ? p.s. Pasauciet kaads cash atpakal, viss ir atpakal normalajaas sliedees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 4o za naher. Tas suniskais dauņgabals ir nobanots ? Mīļā, esmu mājās ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Bļin, es te UK būšu palicis par nedzērāju Veikalā pat alu negribās pirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ar e91 tāds prieks zem 1k panesās vispār? Zem 1k stabili pavelkas. Vēl viss nav norakstīts, pastāv iespēja, ka turbīne vēl būs dzīva. Kr4 vajag izņemti to sūdaino kvēpu filtru un tad jāskatās. Pirms tam es īsti nemācēšu teikt kur man viņu restaurēja, bet garantija no turienes man vēl ir, bet protams, ka garantija nedarbosies ja viņa būs sapista dēļ tā, ka kartupelis izpūtējā (lasīt aizaudzīs sūdu filtrs) Man mājās ja kas ir vēl viena turbīne, kurai ir asīte sapista - respektīvi jāskatās, ja šī būs smagi sačakarēta tad jāņem tā stock vecā turba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 4o za naher. Tas suniskais dauņgabals ir nobanots ? Mīļā, esmu mājās ! Vakardiena aizcilpoja taalu taalu prom, taa teikt uz neatgrieshanos Citeeju search button : No results found for 'teletubijs' LAVRx ar to turbinu garantiju vispar ir taads looti slidens pasaakums, tur var iemeslus izdomat vienmeer. p.s. Ame tas nav smiekligi, bet nomainot jebkuru citu bildi, sistema automatiksi panem un uzliek to pashu bildi atpakal, seriously, sobrid esmu par godu tev nonemis vispar bildi, bet pats nesaprotu 4o pa 4o, mle Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) bencik - pats arii nesen mainiiju avataru - sistema uzmet atpakal ja tu liec caur linku to avataru , vajag likt caur `browse` jeb caur pc ak jaa - cash pie taa kioska nav raadiijies 2gadus un nav lietas kursaa vai tur veel kautkas notiek. Es vinjam uzrakstiiju ka tuubijs ir izbanots , kas zin - mozh atnaaks atpakalj Edited May 24, 2013 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Benār, sistēma vienkārši ir korumpēta, tāpat kā worms. Man arī Tavs avatārs riebās. Nav normāli, ka katru reizi lasot forumu mainās bikšu saturs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now