HyperBoy Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Beidz njirgaaties...2l jau esmu izdzeris ,vel 8l palikushi... neizdzer pa daudz, ka uz slimnīcu nav jābrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 (edited) Diez, kā vispār garšo bērzu sula... Vispār palasījos, kas te par randomnesu tēmā, un dikti sasmējos par to topiku, kur "visas sievietes ir vienādas". Hahaha. Un sievietes to pašu saka par vīriešiem, tikai vēl klāt pieliek vārdu "cūkas". Interesanti, kad cilvēki sapratīs, ka pie attiecībām ir ļoti daudz jāstrādā un ka atrast "ideālo cilvēku" ir afigenna grūti? Hm. Edited April 20, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Diez, kā vispār garšo bērzu sula... Vispār palasījos, kas te par randomnesu tēmā, un dikti sasmējos par to topiku, kur "visas sievietes ir vienādas". Hahaha. Un sievietes to pašu saka par vīriešiem, tikai vēl klāt pieliek vārdu "cūkas". Interesanti, kad cilvēki sapratīs, ka pie attiecībām ir ļoti daudz jāstrādā un ka atrast "ideālo cilvēku" ir afigenna grūti? Hm. Tev ātrāk vajag atrast čali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 http://www.visidati.lv/aptauja/826356731/ Ja nav ko darīt, lūdzu aizpildiet aptauju par naktsmītnēm. Nekas īpašs, random jautājumi, neizvēršoties garās sarunās var aizpildīt minūtes laikā Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Ņemt nost avataru tagad ir stilīgi? Manīju ka avataru izņēma visi vecie krabji, kas šeit atrodas jau gadiem un visiem ir zināmi, bet nesapratīšu pārejos, tādus kā Fu*k yea, kādēļ avataru izņēmi arī Tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 http://www.visidati....auja/826356731/ Ja nav ko darīt, lūdzu aizpildiet aptauju par naktsmītnēm. Nekas īpašs, random jautājumi, neizvēršoties garās sarunās var aizpildīt minūtes laikā Paldies. Done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Ņemt nost avataru tagad ir stilīgi? Manīju ka avataru izņēma visi vecie krabji, kas šeit atrodas jau gadiem un visiem ir zināmi, bet nesapratīšu pārejos, tādus kā Fu*k yea, kādēļ avataru izņēmi arī Tu? Es neizņēmu, man nekad nav te bijis avatars. Vismaz neatceros, ka būtu licis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Uh, cik skaistas atbildes uzreiz parādās, kad iemet anketu tik inteliģentā sabiedrībā Prieks kur tu rodies, bet vai vieglāk tiem dažiem nebija vienkārši neaizpildīt? Tomēr nav taču kompānija, kurā ar savām atbildēm padižoties, to taču lasu tikai es Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Manu sirsniņu vismaz nedaudz sadrebināja Labi, ka tadas lietas nepaiet garaam, sovs norava jumtu. Anketu aizpildiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 15l(3x5l bachoki) uz 2viem izdzerti Brāļu alus nefiltrētais jumts norauts, diena pavadiita ar lomiku ardot buudu ideali...Laiks Liepajaa vnk ideals...Ritaa jaturpina...Shovakar laikam atlikshu BERZU SULAS OPERACIJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Tev ātrāk vajag atrast čali. Neuztraucies, gan jau kaut kā pārdzīvošu. Man taču ir kaķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Gaidu,kad bērzu sulas ieskābs,tad karstā vasarā izvilkt no pagraba apsarmojušu burku ar duļķainu,bet ideāli veldzējošu dzērienu! P.s Anketa done! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Gaidu,kad bērzu sulas ieskābs,tad karstā vasarā izvilkt no pagraba apsarmojušu burku ar duļķainu,bet ideāli veldzējošu dzērienu! P.s Anketa done! Oo jā, tā sakārdināji. Edited April 21, 2013 by Fu*k yea Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Vot Lukesh tas ir cirvis! 2 mapes afk Thug stāv respā, viņš nekiko, visi gaida kad kāds viņu nošaus, nākošajā mapē inferno c4 afk stāv rank1. Rakstu adminčatā, lai noslayo, tam poh. Nākošajā raundā uzrakstu nafig tādam Lukesham vsp acc, ņem izkiko mani. AHUJENNA! Dalbajobs. Edited April 21, 2013 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Vot Lukesh tas ir cirvis! 2 mapes afk Thug stāv respā, viņš nekiko, visi gaida kad kāds viņu nošaus, nākošajā mapē inferno c4 afk stāv rank1. Rakstu adminčatā, lai noslayo, tam poh. Nākošajā raundā uzrakstu nafig tādam Lukesham vsp acc, ņem izkiko mani. AHUJENNA! Dalbajobs. Un kā tu tagad jūties? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 bencik, Tu esi nogriezis matus vai arī vakar biji ar savu bračku Coyote Fly? Matu nava, it's official Tas biju es visticamak, cik nu manis tobrid tur vareja buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) nopirku abus Cēsu alus ražotos Ģrāfs fon Zīverss" man gaišie negaršo bet lāgerim nav ne vainas. līdz ale vēl jātiek. edit: ale arī diezgan forši iet iekšā. Edited April 21, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Zīverīši ļoti labi, Elvi 49sant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 nu nezinu gan es ar šodien garām ejot pie pusdienam izdomaju noprovēt grāfu nu likās tāds ne īpaši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 sadisti, kamēr jūs tūr pētiet, cik feini ir jaunie LV ali, man tikmēr atliek strēbt Budweiserus Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 :(:(:(:((:(:((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Varbūt kāds zin kādu sporta interneta veikalu, kur var pasūtīt uztura bagātinātājus. Man neko daudz nevajag, jo neesmu domājis nopietni dzīt muskuļus augšā, es tikai regulāri skrienu un uz stieņiem eju. Domāju ka varētu iztikt ar kreatīnu, agrāk jau tādu esmu lietojis, un nesūdzos. Tākā no ebay vienreiz prece nāca 5 mēnešus, vairāk viņiem neuzticos Paldies (: Edited April 21, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Varbūt kāds zin kādu sporta interneta veikalu, kur var pasūtīt uztura bagātinātājus. Man neko daudz nevajag, jo neesmu domājis nopietni dzīt muskuļus augšā, es tikai regulāri skrienu un uz stieņiem eju. Domāju ka varētu iztikt ar kreatīnu, agrāk jau tādu esmu lietojis, un nesūdzos. Tākā no ebay vienreiz prece nāca 5 mēnešus, vairāk viņiem neuzticos Paldies (: try http://fanutrition.lv/lv/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 try http://fanutrition.lv/lv/index.php Danke (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Danke (: http://www.sportmealshop.com/ šis arī labs. visas reizes, kad pasūtīju atveda uz mājām tai pašā dienā, pat svētdienā. virs 30ls piegāde bezmaksas Edited April 21, 2013 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now