Pusdzīvais Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Tāk, esmu ar beidzot ticis pie optikas.. un vispār interneta dzīve iet uz augšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) :D http://www.youtube.com/watch?v=HDMLbAVgloo nepatikšanas būs viņam, nepatikšanas būs man, nepatikšanas būs man es jūs novākšu. :D Edited February 6, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Ak, nabaga sieviete un nožēlojamie sīkie (un ne tikai) dzērāji. Bet saruna liek nedaudz paķiķināt, mhm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Ak, nabaga sieviete un nožēlojamie sīkie (un ne tikai) dzērāji. Bet saruna liek nedaudz paķiķināt, mhm. Pēc 5ās min man sievieti palika žēl.. Bet paķiķināt varēja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Nožēlojami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Man visnožēlojamāk liekas tas, ka tik jautras lietas kā n lapiņas un n skudras daži var izdomāt tikai neskaidrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Man garlaicīgi ;( jāiedzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Predetorīši pa tv6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Man galīgi neguļas. Nevaru saprast, vai tāpēc, ka jātulko ļoti daudz, un es cenšos piespiest sevi būt lietderīgai un tulkot diennakts produktīvākajā laikā, vai vienkārši tāpēc, ka gulēt līdz pusdienlaikam ir foršāk nekā līdz agram rītam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Drošvien otrais variants.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Man galīgi neguļas. Nevaru saprast, vai tāpēc, ka jātulko ļoti daudz, un es cenšos piespiest sevi būt lietderīgai un tulkot diennakts produktīvākajā laikā, vai vienkārši tāpēc, ka gulēt līdz pusdienlaikam ir foršāk nekā līdz agram rītam. Līdz pusdienlaikam ir foršāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) Naktis negulēt un pēcāk nogulēt visu pēcpusdienu, pamostoties ar apziņu, nahuj es vispār pamodos, jo var taču gulēt vēl, ir vēl foršāk. Pēdējās pāris nedēļas nav normāli naktīs sanācis gulēt. Bet pusi dienas pēc tam tā pat novārtos pa dīvānu vai madracī, laižot siekalu. Ritms galīgi izsists. Edited February 6, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 (edited) Es vienmēr eju gulēt ar bailēm un ar cerību kaut naktī nesarautu krampī kāju muskuļus, tobiš ikrus.. Edited February 6, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Ja ir apzinātie sapņi, tad es varu gulēt dienām un naktīm, lai tikai tur dzīvotos ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ha, atcerējos to postu, kur čalis stāstija, ka sapņo, ka lido un ar lambordžīnī braukājās. Tāda bomba Kāds var atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 ''man šķiet, ka esmu iemācījies kontrolēt. vakar mēģināju lidot - nesanāca. bet zin cik forši iedomāties ka esi miami un 2 seksīgas meičas blakus, un tu iekāp savā ferrari un mauc uz 200 km/h, damn thats cool. ja nebūtu šitā topika ganjau nebūtu uzzinājis ka vsp ir iespēja savu sapni kontrolēt.'' Rekur links: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 es šodien vilcienā iepazinos ar meiteni,kura ir no ventspils,bet tā arī nepaprasīju vārdu un tā, hemingveja stilā. viņa sāka zīmēt stulbības blakus,un teicu,lai labāk palasa ar mani. viņu sauc Linda,varbūt kāds viņu pazīst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Let's see Linda no Ventspils, kas zīmē stulbības. Tas samazina meklēšanas rādiusu apmēram uz pusi. Pastāsti vēl kaut ko. GIGNa detektīvi vienmēr ir gatavi palīdzēt.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Viņa mācās arhitektūru kaut kur Rīgā un ir brunete,patreiz dzīvo Ķegumā. Viņai ir zaļas acis. Bet,spēlējot Hemingvejus,parasti nekas netiek atstāts. Ar skolotāju labi gāja, ar vīnu trāpīju 10niekā,norunājām kādas 3 stundas. Un pats interesantākais bija tas,ka es pie viņas gāju nevis uz konsultāciju,bet kā pie sievietes, un tāpat arī izturējos. Tas jau pilnīgi nepārsteidza,runājām par armiju, mīlestību,tas ir,laišanu pa kreisi,izstāstījām viens otram savu biogrāfiju,paraudājām. Viņa kā saimniece salēja man kādas 4 vīna glāzes un pati vienu izdzēra. Aizveda mani vēl mājās ar mašīnu. Tagad domāju vēl kādreiz iegriezties. Nu ļoti garīga būtne. Iesaku jums arī atnākt ciemos pie padzīvojušām skolotājām. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 O, puiši, jūs esat vienreizēji ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ikviens cilvēks ir garīga būtne ar ko ir par ko parunāt ilgāk par 1 stundu Bet nu jā, taisnība jau tev ir, ar skolotājiem/pasniedzējiem vienmēr ir par ko parunāt, it īpaši, ja atslēdz formālo saikni. P.s. Kad Nigera dziesmai būs turpinājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Hmm..es ar gribētu nigera dziesmai turpinājumu dzirdēt. Un jā, skolotājas ir foršas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ja es gribu nopirkt stikla līmi, kur es to varu izdarīt centrā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ja es gribu nopirkt stikla līmi, kur es to varu izdarīt centrā? Ебанутый, что ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 eu čista,sen neko nebiju jūtubā licis http://www.youtube.com/watch?v=lv8Pzsa4IgE 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now