ModeratO Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Oj ojjj sorrry, galīgi aizmirsu :/ Ielikšu, vrb rīt sanāks. Pats smiekīgākais ir tas, ka viens pusaizmidzis tālbraucējs, kā viņš sevi dēvēja, iepisa pakaļa Bamperim tik 2 melni pleķīši tikai, toties otram visa priekša sasista Tika galā bez mentiem, 60 Ls samaksāja Atceros topiku šo un sāku smieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Atceros topiku šo un sāku smieties... http://www.gign.lv/f...548#entry608548 Apgaismo, par ko tu tur sāki smieties? Nu tā ir tā nopirktā mašīna nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Apgaismo, par ko tu tur sāki smieties? Nu tā ir tā nopirktā mašīna nu? Nu par to arī es smejos.... Tiko nopirka mašīnu un jau buktē sānus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Nu par to arī es smejos.... Tiko nopirka mašīnu un jau buktē sānus.. Tas gan Tpu Tpu, labi, ka ne sānā iejāja, dirsā ieskrēja Ja ir divi mazi pleķi, tad jākrāso viss bamperis? Edited January 17, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Tas gan Tpu Tpu, labi, ka ne sānā iejāja, dirsā ieskrēja Ja ir divi mazi pleķi, tad jākrāso viss bamperis? principā jā.. un principā tur ar tie 60ls aizies (draugi ganjau pa 30ls a nokrāsot) bet es k-kadam kakainam opelim neko nekrāsotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Bučas un mīlestība visiem, kas palīdzēja! Savā ziņā piekrītu Deadalive, arī es pieradu pie sānu spoguļiem, kad ar busu braucu. Varbūt tiešām pieradīšu bez spoguļa braukt, skats kādas piecas reizes (nedaudz pārspīlēju) plašāks! Vienīgi - kur smukās meičas meikapu liks, tā lai netīšām būtu uz manu pusi jāpaliecas un tas viss varētu pārvērsties sulīgā skūpstā un vēl sulīgākā seksiņā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Vienīgi - kur smukās meičas meikapu liks, tā lai netīšām būtu uz manu pusi jāpaliecas un tas viss varētu pārvērsties sulīgā skūpstā un vēl sulīgākā seksiņā! aaaa, ideāla doma. jāpieliek darba busam ar spogulis ta iekšā.. pofig ka aizmugurē kravas nodalījums bet plāns vienkārši izcils 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Meikaps sucks ass. Atklāju fantastiskas garšas vīnogu vīnu. http://en.wikipedia....iki/Tempranillo ^^, Nu ļōōti ņammīga ņamma pēc ntajiem merlot. Tāda svaiga un saldskāba garša. Iehh, vino, kak romantišna. Pilnai romantikai pietrūkst vēl pāris hedšotu <: Edited January 17, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Meikaps sucks ass. hzm, labs piedāvājums Atklāju fantastiskas garšas vīnogu vīnu. http://en.wikipedia....iki/Tempranillo ^^, Nu ļōōti ņammīga ņamma pēc ntajiem merlot. Tāda svaiga un saldskāba garša. Iehh, vino, kak romantišna. Pilnai romantikai pietrūkst vēl pāris hedšotu <: takā man pa dienu nebija ko darīt, sacepu garšīgu lazaņu, brauc ar vīnu ciemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 tak nafig kraasot bamperi, noperc baloninju un uzput(2ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) principā jā.. un principā tur ar tie 60ls aizies (draugi ganjau pa 30ls a nokrāsot) bet es k-kadam kakainam opelim neko nekrāsotu Nadīrs, kas ta tev meriss 2012. gada? tak nafig kraasot bamperi, noperc baloninju un uzput(2ls) Mhm Edited January 17, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 da man vispār nekā nav. diezgan liels bomžveidīgais esmu no krutākajām lietām, kas man ir: pavecs iPhone's tas a viss. tāda dzīve.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) da man vispār nekā nav. diezgan liels bomžveidīgais esmu no krutākajām lietām, kas man ir: pavecs iPhone's tas a viss. tāda dzīve.. Pusdzīvas vienkārši veido ilgtermiņa ieguldījumus bāros... Edited January 17, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 man sētnieka algu piegrieza drusku, tagad pat bāru vairs nevar atļauties jādzer žlurga no plastmasas pudeles, ar biedriem alkāniem tunelī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 hyper, taču aizbrauc uz jebkuru vietu kur stiklus liek, pielīmēs tev to spoguli, ja neuzticies veikalos pirkatajām līmēm. Cik viņi par to paprasīs? 2-5ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Būs kaut kas tāds jādara, pašam slinkums kaut ko ķimerēties. Paldies Teddy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Vai arī palūdz man līmi, es Tev par to tikai alu paprasīšu, tā līme ir ļaunāka par epoksīda sveķiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Alus man ir, tieši tagad, te - Ventspilī! Brauc šurp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Baigi tālu jābrauc, un man tas izmaksās dārgāk nekā tās līmes mazais tjūbiks. Bet vispār - ir profesionālās līmes pvc izstrādājumiem. Tās Tev salīmēs spoguli, pirkstus pielīmēs pie spoguļa un vēl nazi pieķers, ar kuru mēģināsi tikt vaļā no līmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Es nezinu vai saprati problēmu, bet man vajag pielīmēt tikai spoguli... Nosauc sugu līmei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 http://adv24.lv/lv/130/187/ Kaut kas tamlīdzīgs. Galvenais, uz cianakrilāta bāzes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Kāds Betsafe trīs dienu akcijā kur deva brīvspēles arī kautko ir vinnējis? Man 30sant un vakar 3sant Veiksme mani nepamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComicFyou Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Skaiti,kad tev ir bezmaksas šokolādes batoniņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Pamanīju tādu interesantu sakarību - jo vairāk cilvēkam pieder, jo mazāk viņš spēj priecāties par sīkumiem. Labi, ka es tāda plika un nabadzīga, var iet ar pēdējo govi makā uz alu, lai izmaksātu grupas biedrei alu Dzimšanas dienā - sīkums, bet patīkami. Mazie pēdējās naudas dzīvesprieciņi, hehe ^^, Slapinātāj, santīmu nekrāsi - pie alus netiksi <: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ahhh 38temp, galva sāp, iesnas, klepus. Protams uz brīvdienām, dienu pirms drauga dz/d Man vajag recepti, kā tikt līdz rītdienai uz kājām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now