attach Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 (edited) Ja vēl nav nomainījis darbavietu tad elektro preču veikalā , ja nemaldos a ko Tu gribi? sadzert ar viņu darbalaikā lai bildi iemestu gignā ? Edited January 8, 2013 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Davai spox, ja tu nākošās nedēļas laikā (1dienu un 3dienas vakaru-4dienas agru pēcpusdienu neskaitot) atbrauksi uz Liepāju, es atcelšu savu sauso likumu un piedalīšos dzertiņā ar goodiju Eh, laikam jāsāk mācīties mārketings, rīt 2. eksis jānoliek un tad jau vēl tik viens būs palicis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 man ari rit exis marketingaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Jauku nakti Ceru jums saskan. Tu esi tik jauks,nickname atbilstošs personai Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 jov, kā jums ar ārzemju radio ko netā klausīties!? Man piemēr iet pie sirds šis: http://player.power.ee/ Varbūt varat ieteikt kādu labu online radio? Daudz arī klausos aol radio visādus žanrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 jov, kā jums ar ārzemju radio ko netā klausīties!? Man piemēr iet pie sirds šis: http://player.power.ee/ Varbūt varat ieteikt kādu labu online radio? Daudz arī klausos aol radio visādus žanrus. di.fm Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Kāds arī varbūt klausās BBC radio? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kāds, kas ir pieprasījis refund no ebay varētu man apskaidrot. Tikko saņēmu epastā ziņu "Your PayPal payment has been refunded", bet pašā paypalā nekā nav, tad sanāk, ka man pa taisno uz kredītkarti atpakaļ sūtīs, vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kāds, kas ir pieprasījis refund no ebay varētu man apskaidrot. Tikko saņēmu epastā ziņu "Your PayPal payment has been refunded", bet pašā paypalā nekā nav, tad sanāk, ka man pa taisno uz kredītkarti atpakaļ sūtīs, vai kā? https://www.paypal-community.com/t5/Refunds-Archive/How-can-I-get-my-refund/td-p/181910 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Bija kaut kur šajā, šķiet, topikā bilde ar auto veco, kur kāds paņēma no svalkas un pārtaisīja par smuku, gaišzilu, episku, ejamu braucamo. Kāds var pateikt, kā var ātri atrast to attēlu? Like, 10min laikā, pirms vēl darbs nav sācies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Zorg, pa taisno uz tavu karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 visi mainamies ar eradio? http://radio.onehiphop.net/ http://chillstep.info/ nu nighmare kaa marketings? man izkrita biljete labas teemas, tirgus segmenteshana un merkjtirgus noteikshana un reklamas kampanjas, to raksturojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Bija kaut kur šajā, šķiet, topikā bilde ar auto veco, kur kāds paņēma no svalkas un pārtaisīja par smuku, gaišzilu, episku, ejamu braucamo. Kāds var pateikt, kā var ātri atrast to attēlu? Like, 10min laikā, pirms vēl darbs nav sācies? 10min gan pagāja, bet Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 *: Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 nu nighmare kaa marketings? Nu man it kā nebija grūts tests, bet man bija neriktīgais špikeris un pārāk maz biju lasījis par saviem jautājumiem Arī segmentēšana, augsti prioritārie tirgi, reklāmas mērķi, produkta izstrāde, attīstības posmi un vēl kkāda draza. Daļu dabūju rakstīt izmantojot fantāziju, jo definīcijas no galvas bija izgājušas pastaigāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kāds gadienā nezin, kur var iepirkt Eur paletes dizainiskiem mērķiem? http://pinterest.com/pin/145030050469652366/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Intereses pēc apjautājos - apdrošinātājs segs izmaksas 3.pers., ja 1.pers ir vainīga un ir likumā atļautajās promilēs? Teiksim 0.2 atļauto 0.5 vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kāds gadienā nezin, kur var iepirkt Eur paletes dizainiskiem mērķiem? http://pinterest.com...30050469652366/ Jebkurā noliktavā var pa lēto sarunāt pāris paletes... Vai tev vajag pilnīgi jaunas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 (edited) Jebkurā noliktavā var pa lēto sarunāt pāris paletes... Vai tev vajag pilnīgi jaunas? Nē, lietotas - ar nolietojuma pazīmēm. Tikai svarīgi būtu, lai viņas nebūtu izmantotas k-kādos ķīmiskajos pārvadājumos. Cik vispār +/- maksā tas prieks gabalā? Edited January 9, 2013 by FBI.Informant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 1-2ls par paleti Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Kādreiz biju lūgusi palīdzību ineta izvēlē. Paliku pie ieteiktā ltc optiskā, bet šamiem tak dinamiskais IP. Man arī draud iespēja uz svešu banu uzrauties, diez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 (edited) Kādam no foruma biedriem nav saglabājies 2k11. augusta forbes? Ļoti diezgan steidzami vajag uzzināt, kurš ir taisījis rakstu ar nosaukumu "Mūsu kaņepju barons"! edit. Vēljoprojām ļoti aktuāli. Edited January 10, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kādreiz biju lūgusi palīdzību ineta izvēlē. Paliku pie ieteiktā ltc optiskā, bet šamiem tak dinamiskais IP. Man arī draud iespēja uz svešu banu uzrauties, diez? Kas liedz nopirkt cs stīmā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Nu man it kā nebija grūts tests, bet man bija neriktīgais špikeris un pārāk maz biju lasījis par saviem jautājumiem Arī segmentēšana, augsti prioritārie tirgi, reklāmas mērķi, produkta izstrāde, attīstības posmi un vēl kkāda draza. Daļu dabūju rakstīt izmantojot fantāziju, jo definīcijas no galvas bija izgājušas pastaigāties tests? jebal, tas tak butu megaveesi, ja ir lasits, man bija balta lapa un 2 jautajumi, nem un druka ko zini, ko fantaze, whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 afrodiit - pohuj ja arii iekritiis svesh bans , uz ltc nomainiit IP ir ljoti vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now