Brown^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 knapi esmu attapies no pagaišajām brīvdienām un nākamās jau klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Ak jel Brown, tu ar savu jēlo Triatelu atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 wtf???? tu jau niideeji padomu par triatelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 man slinkums iet uz pilsētu, kādam nav uz pokerstars dolāri, ko varētu pārdot? rīt ielikšu naudu kartē un aizskaitīšu vai nu dolārus atpakaļ vai latiņus uz banku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 buutu biki vairaak vareetu aizsuutiit bet šoreiz nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 es jau daudz negribu, kādus 20$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 28doļi.. nesen bija 75$ ja izdosies vēlāk dabūt augšā došu ziņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul- Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 VALMIERA salika J-PILI ar +41, ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Ē, ir kāda iespēja dabūt aizvēsturisko PS1 spēli twisted metal 4 uz PC? Tāda nostaļģija šodien panesās, ehh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Kāds varētu ieteikt kādus vitamīnus?? kauli baigi krakšķ kad izstaipos tāda skaņa ka visus kaulus būtu salauzis.. Edited November 8, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 jā, kalcijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Kāds varētu ieteikt kādus vitamīnus?? kauli baigi krakšķ kad izstaipos tāda skaņa ka visus kaulus būtu salauzis.. 1 piena paka dienaa minimums! nav dargi + ir garshigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ē, ir kāda iespēja dabūt aizvēsturisko PS1 spēli twisted metal 4 uz PC? Tāda nostaļģija šodien panesās, ehh.. 100% var. no psx emulējās ap 95% spēļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Twisted Metal ^^, mrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 1 piena paka dienaa minimums! nav dargi + ir garshigi pie šī komplekta nedrīkst aizmirst arī 1l moku..ar to piens iegūst citu garšu, entās reizes labāku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Patīkamo ar lietderīgo apvienot vienmēr garšos labāk Samazināt štatus pirms ziemas ir pats nežēlīgākais, ko var izdarīt. Darbu atrast tagad nu gan ir baigi pagrūti. Dirsas tie dāņi, ka es jums saku - riktīgi dirsas! Edited November 9, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 ar piena produktiem taa ir kaa ir.. vienigais kas pie sirds iet tas ir kaaruma sierinsh un parastais siers.. pienu leju klat tikai kafijai. tiiru pienu nevaru iedzert beerniibaa no maates kruuts esmu laikam baigi atdzeeries tagad vairs nevaru bez shtjobiishanaas dabuut iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 ar piena produktiem taa ir kaa ir.. vienigais kas pie sirds iet tas ir kaaruma sierinsh un parastais siers.. pienu leju klat tikai kafijai. tiiru pienu nevaru iedzert beerniibaa no maates kruuts esmu laikam baigi atdzeeries tagad vairs nevaru bez shtjobiishanaas dabuut iekshaa nu ok, ta dzer tik moku.. pienu nedzer es arī pienu nedzeru, tik pie kafijas. bet ar moku.. opā opā.. un bezfilma klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nav jau brīnums, jo cilvēkiem vispār nav raksturīga laktozes panesamība, respektīvi mēs laika gaitā asimilējāmies, tāpēc varam lietot uzturā piena produktus, ebt vēl aizvien daudziem ir šī laktozes nepanesamība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tad esmu baigi asimilējies, jo praktiski visi piena produkti iet iekšā uz urrā. Vēl nesen atklāju, ka ir tāds skābpiena produkts kā rjaženka. Zajebisj štelle ar biezpienu kopā, mmm!! Bet moku ar pienu tam tā pat nepārspēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tad esmu baigi asimilējies, jo praktiski visi piena produkti iet iekšā uz urrā. Vēl nesen atklāju, ka ir tāds skābpiena produkts kā rjaženka. Zajebisj štelle ar biezpienu kopā, mmm!! Bet moku ar pienu tam tā pat nepārspēt tu kludijies - PIENS AR MOKU nevis Moka ar pienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 atradi gan par ko piepisties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nebija nekādu kļūdu. moka ar pienu un punkts. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nebija nekādu kļūdu. moka ar pienu un punkts. Var pat divas mokas ar vienu pienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 vienkaarshi pienam parasti uzdzer moku nevis mokai pienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now