GooD`MeN Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Nu ne gluži Vnk Jāņi tak aiz muguras bija,un es biju skaidrā... Aij kaut kaa pedeejaa laikaa juutu ka mana imunsistēma ir sabrukusi,jo visu laiku baigais nogurums,pox vai dzer vai nee,vai tusee vai nee, vnk speeks saak izzust un miegs nomāc ātrāk nekā agrāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 normāla poha, precīzāk liekas, ka muti piekakājuši mazie rūķīši. 0.7 russkij razmer + 2L alus x 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (party) http://www.youtube.com/watch?v=gfS-L4roNDI&translated=1 kongratulācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Njā, šā sajūta mani moka arī jau pēdējās 2 nedēļas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 piecēlos, nesaportu kas notiek apkārt, NEKAD vairs nedzeršu tik daudz dienas savādāk acis izsprāgs, jādodas uz jūru atpūsties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) Man vispār nekā no tā nebija, labi es uz šnabi aizgāju, kad bija puss pudele, bet vienalga.Vienīgi aizejot mājās, baigi ēst gribējās, likās ka kurijis esmu. EDIT: uzmuti jau izliku, nejau tapēc, ka biju pālī. Spontāni Edited June 26, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 jo uz muti izliki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ar shitadiem pontiem akcijas neceljas, srsly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Iesaki kko labāku, ja esi PRO čalis, nedzer jau kādu laicīnu!? (Okey, draugam palikas 19, kožu jau kopš viņa dz. dienas, tb, 8 maija. Seņči arī biki pidd prātu dēļ tā, ka visu laiku vakaros nāku sutā mājās. Pēc kkāda 5. jūlija ((pēc Laumām)) līdz bīčam ir jāņem brīvs no alko!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Es tak nesaku, ka es nedzeru, protams ikdienā to nedaru, bet arī kad to daru neuzskatu, ka te to vajadzētu pieminēt, tomēr pastāv uzskats normāliem cilvēkiem, ka dzert vairāk ir negatīvi nekā pozitīvi. Vai ar ko tādu būtu jālielās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Vai tad kāds lielās? Okey, gūdmens neskaitās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 normāls weekends man - zila acs, nobrāzti ceļi, elkonis un sasista galva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Bleeee! Umiraju!Vakar izgaju ar domu vnk pachillot jurmalaa,protams! Alinsh pec alinja un ashaas domas DAVAI uz klubu! Davai davai! taa kaa pulkstens bija paari 22:00 atcerejos ka no 1na dzeka var kaut kaadu krutku dabuut! NU vo pa 8Ls panjemam 1,5l kaut kaadu kjirshu shnjabi Nopirkaam 1l kolu, un aijdaa Shodien prosta umiraju! Galva saap,suudigi,klepus, mineraalits nav pa rokai! Alus leduskapii arii nav,naudas ariii nav... Pizduj! Majas laikam ap 4:00 biju!Kaut kas atveda,iepazinos ar zajebenako veceni meigjinu draugos atrast! Gribas pipat,bet arii negribas...Ja uzpipashu bus pizdausken! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Kā jau vienmēr GooD MeN`am slikti Kā lasu , tā GooD MeN`s raksta par dzersānu Tas jau man sāk apnikt. Labāk uzpīpē zaļo un nāc serverī , vot tas gan būs ļoti labi :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hmm.. Vai kads zin pamacibu ar tadu stilu panjem to shitik te, to shitik, to no ta un audzee.. proti ka lai majas apstakljos es izaudzeju? Man liekas ka shis jautajums nav pretlikumigs. varbut kads zin linku prieksh dummies? varbūt pat LV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 http://www.weedfarmer.com/cannabis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Tavs pretinieks neizskatās labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Kāds tad viņš izskatās , ja drīkst zināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 AmE, es pabeidzu skatīties to anime ko ieteici ( Elfen Lied ). Man jau ļoti patika, kā tika apspēlētas emocijas itd. nav tev vēl kāda ko ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 SASISTĀKS! ok, braucu uz Liepāju iesniegt doķus skolā. bet huiņa tāda, ka vispār nepārzinu Liepāju. Pat virzienu nezinu kur jāmočī, kad izkāpšu autoostā. Taksim arī neiešu maksāt, sanāks pārāk tālu līdz Ūlihu ielai ar taksi. Jāmēģina ar kautkādu busu vai ko tādu tur nonākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Cik atceros.. Tramvajs iet pa Ūliheni.. t.i. ļoti netālu no viņas.. Un tramvaja pietura ir tieši stacijā. 6 un 2 autobuss iet pa ūliheni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Liepāja ir pārāk maza lai apmaldītos Vienīgi pāli pa tumsu ziemā apmaldīties ir iespējams Kādā skolā mācīsies? Edited June 29, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Liepāja ir pārāk maza lai apmaldītos Vienīgi pāli pa tumsu ziemā apmaldīties ir iespējams Kādā skolā mācīsies? protams, jo tu tur dzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Vienīgi pāli pa tumsu ziemā apmaldīties ir iespējams Kādā skolā mācīsies? Jūras koledžā/skolā. Šodien neizdevās aizbraukt, jo biju piemirsis par ārsta izrakstiem kautkādiem. Rīt braucu, kāds ir no Liepājas? Varētu kādu alu paņemt pasusināt kopā un parādītu, kā tikt līdz tai ūlihu ielai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Kas ir PARTNER "cigarellas"? kkādas 75 saņi vai cik tur. Un nav rakstīts virsū kas tur iekšā ir. WTF? skatījos vnk veikalā šodien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now