BOT^a Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 AmE piedod! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 GTA5 @ps4 anyone? psn: keptlv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 Forša dziesma,pavisam vnk un kādu labu laiku jau visos radio topos skan, atgādināja kaut ko no Calvin Harriss... Džeks modelis kā no Žurnāla vāka! Ne es to izlēmu ,bet palasi komentāros sieviešu komentus, visas maz vai kūst! Un šoviņš uz pārējo fonu atmiņā paliekošs... Protams, ja viņam kāda kustība būtu aizmirsusies vai nolažojis tad priekšnesums būtu izgāzies, bet tā viss atstrādāts līdz pēdējam! Ja būtu Poļina vinnējusi, nebūtu pārsteigums! Emocionāli pārpildīta , dzied par 1miljona vientuļām bērna balsīm! Smuks zaķis! Itāļi atkal paņēma uz balsi, tāds power foršs Kas man, es nebalsoju ne pa 1nu ne pa otro ne pa tresho šāds gala iznākums pilnībā mani apmierina un man nav vilšanās šoreiz, kā citus gadus , kad vinnē kaut kādi sūds aiz sūda! Atbilde derēs? Ah jā pie vienas vietas vai Aminata paliek 6tā 16mitā vai 2trā. Nākam gad atkal pusfinālā jāpiedalās! Tikai uzvarētājs + TOP5 lielās valstis tur jau būs Kā man patīk ka Vācija un rīkotāj valsts Austrija palika uz apaļas 0 http://www.youtube.com/watch?v=BPiW0tkWfeg noklausies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Kā var vinnēt plağiātisms?un krieviem bija stipri viduvēja dziesma.būtu aminata zviedriete butu pirmā vieta.vakara ielikšu linku kur eirovizijas žūrijai krievi draud ka maz punktus latvietis ielicis.ka vienmer krievi tik ar draudešanu un uzpirkšanu kautko spejiga sasniegt.un zviedrs tak grjs tapec ari vel pirma vieta.eirovizija ir geju pasakume nesaprotu kapec tad krievi ar visam varitem tur velas piedalities un pectam cenze visu pasakumu,visus kadrus kur konchita krievi ir izgriezuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Kā var vinnēt plağiātisms?un krieviem bija stipri viduvēja dziesma.būtu aminata zviedriete butu pirmā vieta.vakara ielikšu linku kur eirovizijas žūrijai krievi draud ka maz punktus latvietis ielicis.ka vienmer krievi tik ar draudešanu un uzpirkšanu kautko spejiga sasniegt.un zviedrs tak grjs tapec ari vel pirma vieta.eirovizija ir geju pasakume nesaprotu kapec tad krievi ar visam varitem tur velas piedalities un pectam cenze visu pasakumu,visus kadrus kur konchita krievi ir izgriezuši. Nu hz, man krievietes dziesma likās pat 1. vietas vērtē. Ko itāļi darīja 3. vietā, to gan es nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ko zinat par so Angeliku? Liekas kaut kas tur nav tirs taja tiesa. http://www.kasjauns.lv/lv/m/zinas/194820/ligavaina-slepkavas-angelikas-grasvaldes-bijusais-stasta-par-vinas-divainibam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ja kāds grib web hostu uz gadu pa 1p - https://www.lcn.com/abilitynet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Nu hz, man krievietes dziesma likās pat 1. vietas vērtē. Ko itāļi darīja 3. vietā, to gan es nesaprotu No Latvijas par Itāļiem sabalsoja līdz pat 3šai vietai! Saprotiet, mūzikas gaume katram ir sava... Par to nav jēgas strīdēties... Man patika 1ni, citam citi... Es par to nesaku , kā Tu vari tādu sūdu klausīties! Klausies ko gribi un priecājies! Piemeram uzskatu ka netaisnīgi Hollandieši netika finālā! Super dziesma! https://www.youtube.com/watch?v=eSZwKW3RqT0 dienaszagli iedod man kādu linku kur info par to ka Zviedrs gejs vai redzams ar savu draudziņu sabiedrībā? Viena tante teica nederēs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 chalji, atrs lidzeklis pret iesnam/saauksteshanos kamer vel viss sakuma processa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 chalji, atrs lidzeklis pret iesnam/saauksteshanos kamer vel viss sakuma processa?! Sabāz skujas nāsīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Nav man te apkart neviens skujkoks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Nekāds jauns ritens nav atklāts, tās pašas tējas (vai groks), daudz segas un svīstings. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Ideālas zāles! paņem ķiploka daiviņu gremo, cik spēj izturēt!Protams pēc tam spļauj ārā! Tad iešauj šņabi 50gr pietiks ar pipariem melniem! Ja ir iesnas bonusā ieliec pa daiviņai degunā uz pāris min! Otvi4aju, būsi nākamā dienā veselāks pa veselu! Ja nelīdz atkarto max 3 reizes! ja tas nepalīdz tad pixā savus Therafluu u.t.t!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Lasīju gūdmena tekstu... Uz pašām beigām izlasot "pixā" drusku sabijos, bet viss tomēr ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 nu ta gan ir hardcore metode ;d man diemzhel vedars parak jutigs tadiem izgajieniem... sezu vien uz medus,citrona un dahuja tejam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 izkarsē kājas riktīgi karstā ūdenī un pirms miega sinepju plāksteri uz krūtīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 visslabaak paliidz kautkas 40graadiigs kaklam, stopudova, vai arii skalo ar saalsuudeni. Pret iesnam.. es pat nezinu, ed vnk kiplokus daudz pie visas paikas, tas palidzes + imunitati uzlabosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 (edited) Piekritu augstak mineto viedoklim. SR Edited May 27, 2015 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Jaunas zinas: Latvijai varētu nākties uzņemt 737 bēgļus. Par katru no tiem maksās 6000 eiro Angelikai Grasvaldei draud 25 gadi ASV cietumā vai pat mūža ieslodzījums Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Negribi pieteikties? http://www.apollo.tvnet.lv/zinas/portals-apollo-mekle-kolegi-zinu-redaktoru/691555 Vieta kā radīta Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 iesnas ārstē tikai pediņi!!! normāliem čaļiem viņas pašas pāriet pēc dažām dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Man pat nav ko teikt :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Noskatīju jaunus biezpiena sieriņus plauktā, vēl akcija klāt, vietējais produkts, nodomāju kāpēc ne. Es taču zinu kā garšo un izskatās biezpiens, huj tev tur biezpiens! Pauti sastāvā tā arī ierakstījuši biezpiens (jā, in bold). Un pēc tam tekstā seko E1422 biezinātājs. Jā, biezpienam, kam vajag biezinātāju. Zelma, ej tač tu dirst! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 uij jobanij, kurš uzdrošināsies kaamim pateikt, kas "desās" tiek likts iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now