raivisdotcom Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Skatos iespējas darba tirgū, pieteicos vakancei, skatos atsūta uzdevumu - domāju o forši, labi izdomāta personāla atlase. Sāku pētīt, liekas ka viņi grib, lai bezmaksas izdaru viņu darbu. Jautājums - nav drusku pa šerpu prasīts priekš "pārbaudes uzdevuma"? Negribas pavadīt entās stundas googlējot to visu sviestu. Būtu bezdarbnieks neko neteiktu ķertos sevi pierādīt, bet par cik tā nav - liekas drusku pa lielu jebļa. Ā, šitais vēl ir pirms intervijas starpcitu - tāpēc iespaids, ka viņi varbūt izmanto to kā bezmaksas darba spēku informācijas ievākšanai/apkopošanai. Thoughts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Tas Tev jāskatās pēc paša uzņēmuma. Ja tas ir kaut kāds sūda kanotris kas darbojās kurināmās šķeldas jomā tad pastāv niecīga iespēja, ka viņi grib lai tu šādā veidā dabūn viņiem 15 potenciālo klientu datu bāzi, kas ir maigi izsakoties smieklīgs skaits. Ja tu pretendē uz biroja adminstratora amatu tad šis noteikt ir uzdevums lai pārbaudītu tavas komunikācijas spējas, jo pieļauju, ka viņi grib pārliecināties cik tu būsi spējigs runāt Angliski ar Igaunijas klientiem un Krieviski ar Lietuvas klientiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 maddn, aizsūti pretī un pajautā varbūt vajag noskaidrot arī tualetes papīra maigumu biroja darbiniekiem uz pecpuses vismaz 30 variantus Nu izliekas vnk pēc nabaga studentu izmantošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Biroja Administrators? Valodas prasmes var pārbaudīt uz vietas, nevis caur šāda veida uzdevumu. Piekrītu Tom un Mahmedam. Kur vakanci atradi, caur CV-Online vai ssā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPINSH Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 idioti http://www.fenikssfu...uc-ar-luzni-866 http://www.youtube.com/watch?v=Z2yDj8_UujY Varēja ne tikai pārbaudīt iedzīvotāju auto tehnisko stāvokli, bet sākt kaut ko darīt pret polcicijas visatļautību - kukuļu ņemšanu un braukšanu dzērumā, kas viņiem ir norma, tikai, protams, neviens neko nezina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Varēja ne tikai pārbaudīt iedzīvotāju auto tehnisko stāvokli, bet sākt kaut ko darīt pret polcicijas visatļautību - kukuļu ņemšanu un braukšanu dzērumā, kas viņiem ir norma, tikai, protams, neviens neko nezina... Jāsāk ar mazumiņu, visu uzreiz ar nevar gribēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Varēja ne tikai pārbaudīt iedzīvotāju auto tehnisko stāvokli, bet sākt kaut ko darīt pret polcicijas visatļautību - kukuļu ņemšanu un braukšanu dzērumā, kas viņiem ir norma, tikai, protams, neviens neko nezina... Ja Jums ir konkrēti pierādījumi utt, kur problēma rakstīt iesniegumus un pret šo visu cīnīties? Vai ar jūsu informācija ir divas tantes pieturā sarunājās? Vai arī Jums tā vnk liekas? Vai arī pats esat devis kukuli policistam? Un vispār. kāds sakaras korumpētai policijai ar bezatbildīgiem autovadītājiem? ķip, losīc domā, kad mani apturēt ar liselī un hrenonu lampās es samaksāšu kukuli? (tas gan apgāž iepriekš minētos variantus, ka ar liselī brauc nabadzīgie, kuri vnk nevar riepas atļauties) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ja Jums ir konkrēti pierādījumi utt, kur problēma rakstīt iesniegumus un pret šo visu cīnīties? Vai ar jūsu informācija ir divas tantes pieturā sarunājās? Vai arī Jums tā vnk liekas? Vai arī pats esat devis kukuli policistam? Un vispār. kāds sakaras korumpētai policijai ar bezatbildīgiem autovadītājiem? ķip, losīc domā, kad mani apturēt ar liselī un hrenonu lampās es samaksāšu kukuli? (tas gan apgāž iepriekš minētos variantus, ka ar liselī brauc nabadzīgie, kuri vnk nevar riepas atļauties) Deadalive, piedod, bet Tu neko nesaproti.. vismaz kaut kas savaaaadaaaaaks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Kāds nezin cik daudz jābūt valstij parādā lai sāktu meklēt ārpus valsts? Ja neatmaksā kredītu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 wth tiko skatijos Teen React, tur ari par to kleitu runaja sieva blakam sez es prasu kada krasa kleita bet vina redz otradi es redzu zils un melns vina blats un zeltains vnk wth galvenais ta pat nebija bilde bet video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Deadalive, piedod, bet Tu neko nesaproti.. vismaz kaut kas savaaaadaaaaaks!!! uj joptv. ļoti atvainojos, lai miers uz pasaules un stabo.lv sirdī Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 atkal prasās pēc iespējas "lajkot" moderātoru postus @Teddijs. Jā, man gluži tāds pats iespaids par to vakanci, ka tas tiek darīts tirgus izpētes nolūkos, gribēju tikai dzirdēt citu viedokli par cik ar neko šitādu nebiju saskāries, domāju mazums tas tagad ir normāli noverdzināt kandidātus. @emys http://www.cvmarket.lv/view_jobad.php?job_id=154039&w=1 ja nav ko darīt, varat aizmest CV, ka esat sētnieks ar lielu darba pieredzi un apskatīties vai Jums arī "pienākās" šāds piedāvājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Potomu 4to BMW!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Ar ko tad? TIkai nesaki ka aizgaji varenaa quattro celju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Ar ko tad? TIkai nesaki ka aizgaji varenaa quattro celju? Mini "scooter" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Man pilnpiedziņas mašīnas nekad tā īsti nav piesaistījušas (jā, ir jautri ar ēveli vai zubāru ziemā, bet tas a viss) Lāci, gribu atpakaļ žurku, kurai piem jauni koiļi maksā 200e.. Bet pašas žurkas tagad kosmosu maksā boring: aha, tieši tādu. attiecīgu ķiveri ar nopirku Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 boring: aha, tieši tādu. attiecīgu ķiveri ar nopirku I can only imagine how it looks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Vajag brilli, nevar saskatīt, kas tas par auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Tur pat aklajam redzams, ka tas ir Datsun 200sx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Uz šito pasākumu obligāti mani un naudiņu. Gribu dzert alu un čurāt Vecmīlgrāvi uz sliedēm. nissans nav paredzēts resniem cilvēkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 nissans nav paredzēts resniem cilvēkiem datsun nav paredzēts resniem cilvēkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Jabrauc lielpilseta pusdziva mopedu lukloties Es jau tadu iespeju nelaidisu garam, pats vainigs ka neatbrauci ziemu lukoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Tur pat aklajam redzams, ka tas ir Datsun 200sx. Tu joko 0_o Kur pusdzivais izraka 2JZ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Tu joko 0_o Kur pusdzivais izraka 2JZ? Es nesaprotu tavu joku vai tu manu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now