Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Bļe, es biju kaijās līdz kādiem pustrijiem.

es satiku pāris paziņas no powera, aizdomas, ka tur bija powera balle vakar!? :D

es katrā ziņā biju ilgāk, man liekas pēc 4 izvaļiju ārā.

edit: paskatijos datumu, jap, vakar tur bija balle poweram :D man jau likaas aizdomigi daudz poweristu :D

Edited by Epix
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, jā, sākumā nebija plāns braukt, bet beigās viens paziņa uzradās un tomēr nolēmu aizdoties. Da neko, tīri normāli. Pēc tam vēl četros sēdējām Sapņos un kokteiļos, īstenībā normāla vieta.

uz mājām kādu gribošu milfeni ap 30 gadiem paķēri? :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Vienmēr esmu gribējusi aizdoties uz SuK (saīsinājums vispār ūber alles). Kaut vai tikai nosaukuma (pilnā) dēļ. Un vēl, kādreiz tur blakus bija jauka franču tipa kafejnīciņa, kur varēja tējkanniņu mazo tējas labas dabūt par nieka 30 santīmiem. Paspēju tur tik dažus cilvēkus aizvest, kā aizklapēja ciet foršo vietiņu ):

Link to comment
Share on other sites

Dominiks nepaliks pat uz jaungadu latvijā? Traks? oO_

Bet vispār - par jauno gadu jau trešo gadu kā nav ne jausmas. Agrāk bija 5-6 kompānijas, no kurām izvēlēties, ar ko labāk sadzert. Tagad gribas vienkārši labāk pavadīt laiku, nevis sadzert :D I mean, viens otru neizslēdz, bet prioritātes mainās līdz ar ... gadiem apģērbu. Un kompāniju skaits sarucis uz kādu pusi.

Edited by aphrodYte
Link to comment
Share on other sites

Nē nē, bet tu mani katrā ziņā ieintriģēji! :D

Man jūs vienkārši liekaties(esat) kā divas ūdenslāses, 2 māsas Olsenas, proti - Cash Un Ziediņš. Vienīgi Tev avatarā ir cūka, bet savādāk nekādu atšķirību. Jūs abi esat ''gribu satikt no gign'' sarakstā, tūlīt pēc afrodītes un Semorkas.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Afro, dod man neatvairāmu ieteikumu kā pavadīt Jauno gadu LV :D Anglijā mani gaida drink-less Jaunais gads pie kompja un ar cilvēku, kuru vismazāk gribētu redzēt sev blakus jaunajā gadā :D Beat that?

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Man Jaunais gads pēdējos 4 gadus ar to vien ir asociējies, kā mūļa aizliešana un protams kā gan bez jaungada bučām... :D Free hugs&kisses!! :D Nekas, vismaz pasaules galu nosvinēšu vēl Latvijā, pārējos svētkus sanāks pavadīt britiskā tumsonība, plusa grādos un bez sniega :D

Zeksīgs zaķis, bet kā tad murrrr-mjaaau? :D

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Kā to izdarīt, ja parasti visi citi pielejās? :) Jaunajā gadā reti kurš nelieto vispār... It īpaši, ja ballīte ir pie kāda mājās. Skaidrā esot nāk galvā visādas stulbas domas un visi piečakarējās par to, kāpēc gruzies, ko tik nopietns, kas vēl vairāk čakarē vēlmi atrasties pie pilnas saprašanas. Ir nedaudz jāiešauj, lai norautu sevi līdz pārējo līmenim ^_^

Skarbā patiesība.

P.s. Jā, es esmu iedomīgs :P

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...