Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Atkarīgs no tā, garšo kviešu alus vai nē. Bet vispār, arī priekš kviešu alus viš patiešām smagi atpaliek, un nekāds baltalus tur nesanāk gan.

Šorīt brokastīs atkal siera kūka un tējiš, šoreiz baltās un zaļās mix ar persikiem {: Nevaru īsti sarpast, kāpēc piecēlos tik agri, ja varēju čučēt līdz 11 oO_ Laikam laika pārlikšana dara savu. Anyways - aiz loga balts un auksts, ko tādā laikā darīt?

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka būs. Spices Spiritos arī ir, starp citu.

Ja nu kāds grib izklaidēties, iekš cherry.lv var nopirkt kuponus pa 1,25 ls uz jebkuru cinamon filmu 31. oktobra repertuāram. Jāiet uz Resident Evil, pofig, ka zombīši riebjas, vismaz spēles ir dikti smukas, sevišķi Zero rimeiks, kas iznācis uz nintendo geimkjūba ^^, un plus tur vēl sanāk 50% atlaide popkornam ar dzeramu vai alēnam vienam klāt nāk otrs 4free. {:

Link to comment
Share on other sites

Da nē, tas bija pēdējais Poteru Harijs. Es to filmu tā gaidīju, tā gaidīju. Jāatzīst gan, ka nāves dāvestu I daļa man laikam patika labāk.

Es, protams, neskaitu nevienu to filmu, kuru redzēju kinīšos tāpēc, ka bija tās jātulko : D Citādi vispār mana "kino apmeklēšanas" bagāža būtu briesmonīga :D

Link to comment
Share on other sites

Nu bagāža tomēr ir bagāža, traki varētu būt tikai skatīties tiešām milzīgu sviesta gabalu un mazbudžetniekus, pārējais jau - kas redzēts, tas redzēts. HP pirmo reizi redzēju kaut kad diezgan sen atpakaļ, Ziemassvētku vakarā ar gripu gulēju slims un vienu aci lūrēju... zem šaibām likās primā filma :D Vispār man patīk daudzas filmas, es nekad baigi neesmu šķirojis žanrus, bet vienīgās, kas man vairs ne īpaši patīk ir kaut kādi bojeviki, trilleri, izteiktas drāmas un tizlas šausmenes, pārējās visas var būt skatāmas, ja attiecīgajā filmā ir ieguldīts darbs, nevis haltūras.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...